שאלה על שיזוף...

ILANA360

New member
שאלה על שיזוף...

אנלא יודעת מה לעשותתת אחח כמה קרם שיזוץ שאני שמה אני יוצאת שרופה פנים וזה רק הורס לי תעור ומיתקלף או שעם לייקרות זה כלו הזמן יוצא שיזוף של לייקרה היום ההיתי עם לייקרה וקיבלתימ שיזוף מכוער ולא אחיד בצורות של אינטרסף חח.. נאמססססס אני תחרפנת כול יד וכול 2 סנטימטר צבע שונה! אני ניראת כמו מילקי!! אךךךך =( מה אתן הבנות מליצות לפנים?? כי כובע זה נעלם בשניה.. שמעתי יש איזה קרם לפנים שקוף ..זה עוזר??

MrBlack1

New member
כמה זמן את במים? באיזה שעות?

את בהירת אור או שחומה? העמידות שלך בפני כוויות תלויה בהרבה גורמים. לדוגמא, אם את בהירה ואת נחשפת לאור השמש בין השעות 10:00 - 16:00 בחודש אוגוסט, קרם שיזוף עם מקדם הגנה של 34 יחזיק מעמד מקסימום שעה - שעה וחצי במים לפני שתתחילי להשרף. עצה שלי, תלכי לגלוש רק בבוקר עד השעה 10:00 מקסימום או בערב אחרי 16:00. אם את מתעקשת להכנס לים בשעות הצהריים תמרחי קרם כל שעה עם מקדם הגנה כמה שיותר גבוה. גם אם את הולכת בשעות הבוקר או הערב מומלץ לשים קרם הגנה רק שאין צורך למרוח כל שעה. נ.ב. קרם הגנה מונע כוויות בלבד, הוא לא מונע התפתחות סרטן העור. לא מומלץ להיות בשמש לפרקי זמן ארוכים בין השעות 10:00 - 16:00.

ILANA360

New member
ואי..

אני תמיד הולכת לגלוש בידיוק באיזה 10 עד חמש ככה ארבל רוב הזמן מאחר הצוהוריים עד החושך.. ואני לא יוצאת מהמים כמעט רק פעם ב כדאי לשתות או משהו ואני לא בהירת אור...לומרות שאני תמיד חושבת שאני צריכה להישתזף כולם אומרים לי שאני שרוטה ואני כבר ממש שחומה.. ועדיין יש ימים שיורד לי השיזוף וזה תמיד קורה לי בפנים:( אז עכשיו ראיתי נגיד סתם בערוץ אקרסטים גולשות וכול האור של הפנים שלהם כזה כולו בחלקים ניראה לי מהשיזוף או משו זה יכול לקרות לי גם?? כי בנתיים אני נשרפת בסבבה.. תודה רבה=)

cyb3rmaniak

New member
גם אני... רק שבמקור אני לבן לגמרי.

אני לא נמרח בדרך כלל, ואני תמיד או אדום או שחום בגלל זה. לא הכי בריא בעולם. בכלל לא. למעשה - גרוע בטירוף. ניחא אם היינו יורדים לים פעם בחודש עם החברים, אבל כשגולשים כמה פעמים בשבוע ונמצאים בתוך המים כמה שעות כל פעם - זה מצטבר.

ובקשר לגולשות שאת רואה בטי וי

זה לא קשור לעניין של השיזוף...יעני בהקיפין... מה שיש להן זה כתמי שמש שנוצרו כתוצאה מהשרפות ומשיזוף יתר...והכי קשור לסוג עור... (בד"כ אצל שחומי עור יותר ולא אצל אשכנטוזים) ואין דרך להסיר את הכתמים האלה...זה פחות או יותר כמו כתמי הריון חעחעחע

cast a

New member
טעות!

קרם הגנה בהחלט חוסם חלק מהקרניים האולטרה סגולות אשר באות מהשמש ויכולות לגרום לסרטן. אם כי נכון, שאין להסתמך רק על קרם ההגנה ולשמור על הגוף מהשמש.

MrBlack1

New member
אמרתי אינו מונע - לא אינו חוסם

קרם הגנה מונע לחלוטין כוויות שמש אך הוא לא מונע היווצרות סרטן. גם אם הוא מפחית את כמות הקרינה שנכנסת לגוף עדיין נכנסת כמות מסויימת שגורמת נזק.

Bik101

New member
זה לא נכון

מה שגורם לסרטן ומה שגורם לעור להישרף זה לא אותו הדבר זה שאתה שם קרם אומר שלא תישרף זה לא אומר שלא תקבל סרטן חוץ מזה רוב הגולשים בארץ יקבלו סרטן מהזיהום הרבה לפני שהם יקבלו סרטן מהשמש ככה שאני דיי רגוע בקשר לשמש

תקני לייקרה ארוכה, ואם גם ברגליים

אז תלבשי גם טייטס ארוך. אני לובש כובע אם אני גולש בשעות הצהריים, ונמרח בפנים עם מקדם הגנה 45 לפחות.

PinkyRaSta

New member
יש את E-Gel

שזה קרם-ג'ל כזה מיוחד למתעסקים בספורט ימי. והוא שקוף <נראלי התכוונת לזה> עם מקדם הגנה 50. כתוב עליו שהוא עמיד 8 שעות במים <אבל תמיד עדיף לחדש אחרי שעתיים-3> תנסי את זה... תמרחי על הפנים בעיקר ועל הידיים, אבל אני מציעה לך פשוט לייקרה ארוכה. הכי טוב.

שמעי...

גם אני הייתי מתקלפת...אבל באיזשהו שלב העור פשוט מתרגל והוא לא יתקלף לך יותר...לפחות ככה זה אצלי... הדבר היחידי שאת יכולה לעשות לגבי הפנים זה פשוט לצאת בשעות החמות כל חצי שעה להתמרח...אין לזה פתרון...לפחות עד שהעור ישתזף מספיק בשביל לא להשרף קשה... בנוגע לשאר חלקי הגוף אז האפשרות הכי טובה לידים זה לייקרה ארוכה ולרגליים מכנס גלישה של בנים...זה הכי נוח תכלס...(חוץ מלגלוש ערומה)... בהצלחה!

כה רק חבל שבשעה הזאת אני לא

אראה אפילו תפיטמות שלי אז אתה מצפה ממני לראות גלים?

למעלה