שאלה על שחקן מושאל

• פותח הנושא BEWD
  • פורסם בתאריך

BEWD

New member
שאלה על שחקן מושאל

יש לי שחקן שמושאל לקבוצה אחרת, והחוזה שלו שם נגמר, כלומר תקופת ההשאלה שלו שם נגמרה, והוא עדיין נמצא בקבוצה ההיא כבר חצי שנה. גם אני וגם השחקן רוצים שהוא יחזור לקבוצה. איך אני גורם לו לחזור לקבוצה? כי זה די מוזר שהוא עדיין מושאל. כשאני נמצא בדף של סגל השחקנים הוא מופיע שם, למרות שבפילטר אני מסמן לא להציג שחקנים מושאלים.

Mano8

New member
אפשרות

יכול להיות שיש כל הזמן הזה co-ownership בינך לבין עוד קבוצה עליו, והם מחזיקים אותו במסגרת ההסכם.

BEWD

New member
אני מצרף תמונות של המצב

כאן זה איך השחקן מופיע ברשימת השחקנים, אולי הצבע אומר משהו

BEWD

New member
עוד תמונה

פרטי החוזה של השחקן אצלי ואצל צסק"א שימו לב לתאריך סיום ההשאלה ולתאריך במשחק

BEWD

New member
ותמונה אחרונה

לפי התמונה השחקן רק שלי ולא בבעלות של עוד קבוצה ככה שבאמת אני לא יודע מה לעשות (יותר נכון על איזה כפתורים ללחוץ) כדי להחזיר אותו מההשאלה

FreeLancer2106

New member
לא...

הוא חתום בראפיד עד 2013 וההשאלה עד 2008 באמת מוזר לא נתקלתי בתופעה כזאת,בפרופיל של החשקן אין לך בצד שמאל למטה RECALL FROM LOAN

FreeLancer2106

New member
גאון הבנת הנקרא

contract details rapid started:4/8/2008 expired:30/6/2013 ראפיד זו הקבוצה שהשחקן שייך לה ולא הקבוצה שהוא השאיל לה אותו.

mongol1

New member
הסבר

ממה שראיתי בתמונות זה הליגה הרוסית יש להם זמנים שונים וב12.2008 הוא אמור לחזור אליך.

mongol1

New member
כנראה באג

בהנחה שכל העדכונים האחרונים מותקנים אצלך.

sok777

New member
מעולם לא ניתקלתי בדבר כזה, ואני יכול לנתח את

זה כבאג. כי אין לי מושג מה הבעיה. תאריך החזרת השחקן חלף כבר מזמן והוא עוד לא שב. זה מאוד מוזר. ואין לך אפשרות של Recall From Loan שזה בכלל מוזר.

BEWD

New member
תודה

חבל לי רק על השחקן כי יחסית לאלה שיש בליגה הרומנית הוא די טוב והוא תותח בפנדלים

aviv19945

New member
איך הוא טוב בפנדלים?

האם אפשר לראות זאת על-פי הנתונים של השוערים? או שבדקת את זה במשחק?

ניר4819

New member
גם אני נתקלתי בבאג מוזר...

אני מאמן של נבחרת אנגליה. ווין רוני הוא חלק מהסגל, אבל כבר כשהתחלתי לאמן הוא היה מושעה, לשני משחקים. עד היום, אחרי הרבה משחקים שאמנתי, הוא עדיין מושעה. ואני רוצה להשתמש בו! מישהו יודע איך להפסיק את ההשעיה, שהייתה צריכה להסתיים כבר מזמן (לפחות לפני 4 משחקים, אם לא יותר!)? אני רוצה אותו בסגל לפחות למונדיאל הקרוב!

Mano8

New member
מצטער לאכזב....

הקטע של ווין רוני קרה גם לי, ואחרי 5 שנים הוא עדיין מושעה. לט נורא יהיה לך עוד מעט את תיאו וולקוט, דארן בנט ודניאל סאטרידג'...

למעלה