שאלה על שושנים

שאלה על שושנים

קניתי שתיל של שושנה (בלי עלים/פרחים, נתון בתוך שקית ניילון עם חומר אבקתי כזה) ויש לי כמה שאלות : 1. יש לי עציץ צר וגבוה (צורה של כד, גובה של כמטר) בחצר. אפשר לשתול את השושנה בתוך זה? 2. זה שתיל אחד עם שורשים. אפשר לחצות אותו לאורך, ככה שיהיו שני שתילים?! (לא לחתוך בתוך הגבעול, אלא ביניהם). 3. חייבים לעשות את כל התהליך שכתוב שם (להשרות 24את השורש שעות במים וכו'), או שיספיק לשתול אותו ולהשקות היטב? תודה מראש לכל העונים.

טסונמי1

New member
ורד רצוי לישתול באדמה

אי אפשר לחצות שתיל של ורד ולקבל 2 שתילים הקטע של ההשריה לא ברור לי-במה הורד ארוז-ומה התהליך שכתוב שם?

שאלה על "שושנים"

שלום אורחת. השתיל שקנית הוא לא שושנים אלא ורד.שושנים זה משהו אחר לגמרי אם תרצי הסבר נשמח לתת לך.כנראה שקנית ורד חשוף שורש כזה שמוכרים בסופרים ובמרכולים.לגבי שאלותייך: אפשר לשתול את הורד בתוך הכד בתנאי שהורד יקבל את התנאים הללו: 4 שעות שמש מלאה מחוץ לבית,שהניקוז של המים מהכד יהיה טוב. לא חוצים שתיל של ורד.הורד מגיע עם שלושה זרועות (בדים בעגה המיקצועית)שאמורות ללוות את חיי הורד כל זמן גדילתו,זה אופיו וכך הורד צריך להיראות.לדעתי לא חייבים לעשות את כל התהליך שכתוב בהוראות אם כי זה עוזר.אם תשתלי את הורד במקום טוב בגינה כלומר,במקום מואר בשמש עם השקיה סדירה,אין ספק שתצליחי.את יכולה להיכנס למידע שיש בפורום הנהדר הזה וללמוד הרבה על ורדים. בהצלחה

למעלה