שאלה על שאיבה

מיקמיק21

New member
שאלה על שאיבה

שלום, יש לי משאבה ספקטרה 2 מ"יד שרה". בעיקרון אני לא שואבת הרבה כך שהשימוש במשאבה הוא לא רב, פשוט יוצאות לי כמויות מצחיקות וזה סתם מתסכל, אני מעדיפה להניק ושואבת רק כשאני חייבת לצאת מהבית. כבר כמה שבועות שלא השתמשתי בה. היום רציתי לשאוב קצת ושמתי לב שאחרי כמה דקות מפסיק לצאת חלב, כשאני מנתקת את הפעמון מהשד ומחזירה שוב יוצא לא מעט חלב ואז אחרי כמה שניות שוב מפסיק וחוזר חלילה. מה זה אומר? המשאבה נחלשת כ"כ מהר (יש לי אותה 3חודשים סה"כ)? איך אפשר לברר אם משהו לא בסדר בה? אולי משהו בשאיבה שלי לא בסדר? אשמח לתשובות

מינימי2

New member
שאיבה

קודם כל, ניתן לגשת ליד שרה ולבקש לבדוק תקינות המשאבה. שנית, לא תמיד קל לגוף לשחרר חלב למשאבה. כאשר שואבים באופן קבוע הגוף מתרגל לעניין והחלב זורם ביתר קלות. כאשר מדובר בשאיבות מזדמנות לעיתים באמת מצליחים לשאוב כמות קטנה של חלב. בדרך כלל יהיה קל לשאוב משד מלא (למשל בשעות הבוקר המוקדמות או במהלך הלילה), ופחות חלב יזרום בשעות היום בין ההנקות. לכן כדאי לתכנן יציאה בלי התינוק מראש ולשאוב מזמנים נוחים או לאסוף חלב בכמה שאיבות לאורך יומיים שלושה. ראי כאן קישור בנושא שאיבות http://menikot.com/component/option,com_news_portal/task,section/id,3/Itemid,166/

למעלה