שאלה על רייסטלין.

couchpotato

New member
כלומר אתה רק תצעק עלי?

לא תהרוג אותי? אוקיי אז (לוקח אוויר לנשימה) גדילןקוננדראםםיקאצ´ו. אל תדאג, אני לא אהרוס לכם

alond

New member
היי,אם אתה מעדיף שאני אהרוג אותך...

אבל למה אותך? אתה לא מאגמה99. לא ספיילרת עד כמה שידוע לי.

The black Bilbu

New member
אם את מבינה קצת בAD&D

רייסטלין... שכידוע לכולנו רודף בצע ונק"ן (נקודות ניסיון), הרוויח עוד ועוד נק"ן והגיע לדרגות 36 ומעלה... דרגות שעל פי חוקי המהדורה השניה לAD&D מכנות לו את הזכות להיות אל. ליאת- ואני לא אוהבת AD&D בכלל!

Palass

New member
כל ad&d

מלא רק בנבלים וסופרמן נק"ניסטים למיניהם.

עוד אחת

New member
הבהרבה חשובה לכולם:

לא אמרתי שרייסטלין יהיה אל בקרין. אמרתי שנדמה לי שהוא יהפוך לאל לצידם של שאר האלים ביקום החדש שהם עומדים ליצור, ושגם הוא יקח חלק ביצירת היקום הזה. פשוט בסוף "דרקונים של ליל קיץ" או משהו כזה פיזבן דיבר איתו על "איך יוצרים עולם" והוא אמר לפאלין "היה שלום אחיין", אז הסקתי מזה שהאלים לוקחים אותו איתם ליצור יחד איתם עולם חדש, וזה מה שהביא אותי למסקנה שהוא יהיה אל.

Drow elF

New member
adnd...

well...i dont know adnd 2nd edition so good but in third edition you can get only to level 20... ohh and raistlin is not a munchkin(nakanist) and his player wasnt a munchkin too...a munchkin will go and kill a cow to get level up... raistlin was a charcter who wanted power and glory but he wasnt a munchkin... in the chaotic goat we talked about the diffrence betwin a munchkin and a "power hunter" charcter...

למעלה