שאלה על רייסטלין.

עוד אחת

New member
שאלה על רייסטלין.

האם כשהאלים הסתלקו מקרין בסוף ´דרקונים של להבת קיץ´ או איך שלא קוראים לזה הם לקחו אותו איתם והפכו אותו לאל יחד איתם?

strahd

New member
לא בדיוק ידוע

כשהאלים עוזבים הם לוקחים איתם את רייסטלין והולכים לעולם אחר. לא ידוע מה קרה לרייסטלין, אם הוא הפך להיות אל או לא, אבל היו מקרים שאנשים הפכו להיות אלים. יש סיכוי שהוא יחזור במלחמת הנשמות...

חמורמור

New member
כלכלה נכונה

גדילן היה אמור "למות" אבל לא מת. למה? כי הוא מותג שמוכר מצויין. מאותה סיבה סביר להניח שרייסטלין עוד "יחזור" כי הוא ה"נייקי" של רומח הדרקון. המוציאים לאור לא פראיירים. יש להם תיעוד של כמה מוכר כל ספר, וכשהם רואים דמויות שמוכרות טוב, אז הם מספקים עוד ספרים שבהן הם מופיעות לקהל - ואם לסופר לא מתחשק לכתוב, הם יפנו לסופר אחר שיעשה את העבודה, כן, אם לא שמתם לב, המותגים "רייסטלין", "גדילן" וכל השאר לא שייכים לוויז והיקמן, אלא לחברת ויזארדס (שקנתה את טי אס אר) ולהוצאה לאור איתה היא עובדת (פעם זו הייתה ראנדום האוז, היום אין לי מושג). כמובן, שלווייז והיקמן יש מילה בעסק, כי הספרים שהם כותבים נחשבים לרוב ל"אמיתיים" ופופולריים יותר, ולכן נמכרים יותר, ככה שהם יכולים להציב תנאים להוצאה לאור. ככה, דמויות רווחיות כמו רייסטלין וגדילן חיות עוד ועוד, ודמויות שמוכרות פחות טוב, אפשר להרוג באופן דרמטי - מה שמוביל למכתבי מחאה של מעריצים, ונותן לחברה יכולת להעריך אם משתלם "להחיות" אותן (כמו שקרה לפני מאה שנה לשרלוק הולמס, ש"נפל מצוק" וחזר עקב דרישת הקהל), או סתם לגרד כמה דולרים ע"י פרסום ספר "הזכרונות האבודים" או "השנים החסרות".

Ophel McNeil

New member
רגע....

אז אתה אומר לי שהשיקולים של הסופרים כשהם כותבים זאת הפרנסה שלהם? באמת? לא! אני בשוק! אבל אולי די לזלזל? אני בטוחה שכסף הוא אחת הסיבות שהיקמן ו-וויס כותבים את רומח הדרקון, אבל אתה מתייחס לזה כאילו הם יושבים בחדר, מנתחים את האהבה שלנו לדמויות, ואז מוציאים על זה ספרים. ללא כל שיקול אומנותי, ללא כל שיקול הגיוני, אפילו ללא כל שיקול אישי! לא קונה ולא מסכימה.

לא!!!

תחשוב אם האלים הפכו את רייסטלין לאל אז למה לכל הרוחות הם נלחמו מקודם שהוא לא יהפוך לאל?!?!

אלים הפכפכים מאוד

לא היה להם ביסוס למה שהוא לא יהיה אל פשוט פחדו מכוחו וזאת לא סיבה לא לקבל אותו מאוחר יותר מספיק שאחד מצדד בו אז הוא יהיה אל.......

alond

New member
מספיק שאל אחד יצדד בו?

נראה לך? מה זה, אנרכיה? לא יודע איך נהיים אל אבל לא נראה לי שזה כך. למשל זבוים, אמא של אריאקאן, מאוד אהבה אותו. למה לא עשתה אותו אל?

למה שהם יקבלו אותו אחר כך?!

אבל הם פוחדים מהכוח שלו למה שאחר כך הם לא יפחדו? חוץ מזה מאיפה אתה יודע שאם דווקא אחד יצדד בו הוא יהיה לאל?

couchpotato

New member
אני יכול לתת לך תשובה מדוייקת

אבל אני לא אתן, כדי לא להרוס לכם את הסוף של מלחמת הנשמות. אני אסתפק ב: הוא מופיע שם.....

תגיד את הסוף!

תגלה את הסוף של מלחמת הנשמות (אם בכלל קראת את הספר השלישי...) או שאני אשתגע !!! כבר מהספר הראשון (dragons of the fallen sun) אני חייבת לדעת מה יקרה!!!

couchpotato

New member
לעולם לא!

א. אני לא הגעתי לסוף. ב. למה שאני אעשה לכם ספויילרים??? אני יכול להגיד לכם ש******* מת, וש***** מצטרף ל*****, ואז ****** עושה משהו ממש מגעיל. ובפרק הראשון גם ****** ו***** מתים.

אוי זה היה ממש ברור!!!

איזו חוצפה!!!! רק תגיד אם רייסטלין מופיע. אני חייבת לדעת!!!

Magma99

New member
הוא מופיע

בספר האחרון בטרילוגיה ... (דרקוני ירח נעלם)

YES !!!!!!!../images/Emo9.gif

עשית לי את כל היום!!! נו טוב אז עכשיו אני בשקט אשתגע עד שאני לא אקרא את הספר...

Magma99

New member
אני שמחה שאת שמחה ../images/Emo13.gif אבל...

(ואני באמת לא רוצה לקלקל לך את האושר)
אבל יש לו תפקיד דיי קטן אז אל תשתגעי... עדיין...
מגי

לא נורא

העיקר שהוא מופיע!!! אני חולה עליו! טוב זה באמת קצת מאכזב אבל כרגע אני עדיין במצב רוח על שהוא בכלל מופיע. דרך אגב איך הספר?

Magma99

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אני לא קראתי את הספר... מה שכן עשיתי (וחבל) זה לקרוא ספויילרים ותקצירים כי פשוט לא הייתה לי סבלנות ואני דיי מצטערת עכשיו (למרות שאי אפשר לדעת אם איי פעם הספר יתורגם ואין לי זמן לקרוא ספרים ארוכים באנגלית).
|פצצ|

אז אולי אין לו תפקיד כל-כך קטן

חוץ מזה עוד בערך כמה חודשים בטוח יהיה אפשר למצוא את כל הספר להורדה באינטרנט (הורדתי ככה הרבה ספרים)

couchpotato

New member
!

יש כבר פחדתי שמישהו חוץ ממני קורא אותו *מנגב את הזיעה מהמצח*. עד עכשיו הוא הופיע פעמיים בתפקידים מיזעריים.

alond

New member
אם אני אתפוס אותך באיזה סמטה חשוכה

אני מה זה אצעק עליך!!! אל תשים ספוילר (אפילו אם רק תחילת ספוילר) בכותרת!!!! גודמיט!!! שים סימן ספוילר בכותרת וענה רק בגוף ההודעה!!! אני נשבע לכם, יש אנשים...

למעלה