שאלה על ראיית הילות

Lagrangian

New member
שאלה על ראיית הילות

שלום לכולם, אני לא מרבה לכתוב, וזו הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום.. אבל בעקבות חוויה מוזרה שעברתי התעוררו אצלי מספר שאלות שאני בטוח שלחלק מהאנשים בפורום תהיינה סוג של תשובה אליהן :) אילו תרגילים\ריטואלים למינהם הייתם ממליצים לבצע לפני שאתם מסתכלים על הילות? האם הסתכלות הוא תרגול מספיק, או שכדאי לשלב התמקדות בצ'קרת המצח? כל Input יתקבל בברכה.. תודה רבה! :)

אוקיי...

קשה לענות בלי להכיר אותך, לכל אחד יש את השיטות שלו... אני יכולה רק להגיד לך איך זה היה בשבילי בהתחלה - לוקח זמן עד שממש רואים את הצבע, בטח של השכבות שמעל לשיכבה הראשונה. אני מציעה להתחיל ממקום שבו אתה עושה הסכם עם עצמך, שלא חודרים לפרטיות של אנשים באופן שבשיגרה. כלומר, ברור שבהתחלה, כדי להתאמן, מסתכלים על אנשים אבל אחר כך, ככה, בתור איזה מין הסכם עם עצמך, מכבדים את הפרטיות של האנשים עד שהם לא מבקשים. זה שלב ראשון. אחר כך, אני מציעה לבחון את השעות ביום שהכי קל לראות את ההילות. יש אומרים, ששעות בין הערביים הן הכי נוחות. ללא ספק קל להתנסות כשה"אובייקט" עומד מאחורי רקע שקט, וממש רצוי לבן, וכדאי להסתכל באיזור הראש והכתפיים, זה יהיה הכי בולט לראות את ההילה שלו שם. תסתכל איזה סנטימטר או שניים מעל למתאר של האדם ותבדוק מה אתה רואה. יכול לעזור - לתת לו להחזיק קריסטל. זהו, אני מקווה שזה עוזר....

Lagrangian

New member
תודה על הטיפים :)

אבל בתור אנקדוטה - להסתכל על הבעות הפנים ומנח הגוף של אנשים לא נחשב לפלישה לפרטיות.. אז למה להסתכל על ההילה כן? כרגע אני מקבל רושם הרבה יותר משמעותי משפת הגוף מאשר זה שאני מקבל מלראות כמה "בלובים" סגולים שמסתובבים ליד הראש.. וגם באנקדוטות עסקינן - מה לגבי חוש השמיעה? למה התפישה של דברים שמעבר כמעט אף פעם לא מוזכרת בהקשר של שמיעה? תודה שוב, ויום מגניב. ניצן.

ניצן יקרה, את צודקת!

זה נכון, גם הפנים מגלים הרבה עלינו. מאד נכון. אני בכל זאת מרגישה שכשאני מקבלת מתנה, ולראות פנים של אנשים זה לא ממש בדיוק מתנה לדעתי, למרות שזה נחמד מאוד ואני מאוד שמחה שאני יכולה לראות פנים של אנשים, אני משתדלת לא להשתמש במתנות שאני מקבלת לרעה. יכול להיות שאת צודקת וצריך להגיד - אם קיבלתי לראות הילות, זו אולי אפילו חובתי להסתכל באנשים בעין בוחנת. אבל אני לא בטוחה, באותו האופן שאם אני יכולה לטפל אנרגטית, לא אטפל במי שלא ביקש. זה כנראה עניין של נטייה אישית... מה אתה אומר?

Lagrangian

New member
שני דברים

א. נראה שלא החלטת בדיוק מה המין שלי.. :) ב. כנראה שזה עניין של נטיה אישית. אני יותר מתעניין באיך העולם עובד - גם פיסיקלית (בסופו של דבר אני פיסיקאי), גם פסיכולוגית וגם כנראה אנרגטית.. בשביל זה אני מתבונן.. אולי בסופו של דבר זה גם יהיה ללא שיפוט :) נראה שזה משתלם, ראיתי דברים מאוד מעניינים באינטראקציה בין אנשים.. מהדברים היותר מעניינים שנתקלתי בהם לאחרונה.. יום טוב וקריר! :)

rנוית

New member
הזכרת חוויה מוזרה

ואני מנחשת שבתירגול כן התמקדת בעין השלישית של האדם ממול. הפנים השתנו לך? נבהלת? זה בסדר, מה שרואים במקרה כזה זה את דמותו של זה שמולך בגילגולו הקודם. זה תרגיל מענין ואני מזמינה אותך לנסות אותו שוב בצורה יותר רגוע. נוית

Lagrangian

New member
לא בדיוק

אמרו לי שאני יכול לראות הילות..אז הסתכלתי על האדם שמולי ועל האיזור שסביבו וראיתי .. הייתה ליידי מישהי שאישרה לי את מה שאני רואה. כשהתסכלתי על העין השלישית שלו היה פעם הבזק לבן-אדום.. זה קרה לי רק עם עוד מישהי אח"כ.. בכל מקרה, אני אנסה, אם כי לא נראה לי שאני מספיק צלול בשביל לראות את הדמות שלו בגלגול הקודם :) תודה!

DoveBird

New member
הבזק אדום בעין השלישית.....

אם אני לא טועה ואני ממש לא זכר את הברים האלה בעל פה בת זוג של העין השליית היא צאקרת המין שצבעה הינו אדום כך אני חושב העין השלישית צבעה אינדיגו אולי בכל זאת המטופל אינו מאוזן אם כי בגלל שהן בנות זוג אז זה נראה לי בסדר...

Lagrangian

New member
לא ממש מטופל, סתם חבר

וזה לא היה בדיוק אדום.. הדבר הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו זה אם תקח מסך אדום ומסך לבן, ותהבהב בינהם בתדר קצת נמוך מ 25Hz ותקרין את זה לזמן קצר - זה בערך מה שראיתי.. בכל מקרה, כנראה שזה חוש שעוד יקח קצת זמן עד שיתחדד :)

למעלה