טוב, אני רואה שאין לך ממש הבנה
בספורט (בלי להעליב) אבל חשוב שתבין את הרקע של כל אחד מן הלוחמים ואת הטקטיקה שבה הם נוקטים בכל קרב. פידור עמד מספיק עם מירק בשביל להוריד אותו לריצפה פעם אחר פעם ואני ראיתי את הקרב הזה מספיק פעמים, הנזק שמירקו עשה לפידור בעמידה היה טוב מאוד (רק תיראה את תמונות אחרי הקרב) ואם פידור היה משאיר את הקרב בעמידה כל הזמן הוא היה אוכל אותה בסוף וזה למה הוא נתן קומבינציה ונכנס להטלה או טייקדאון ואז gn'p עוד פעם ועוד פעם. הרקע של פידור הוא ג'ודו וסמבו שזו אומנות שאם תיבדוק עליה מבוססת רבות על ג'יוג'יטסו וג'ודו, (מספיק שתיראה טורניר סמבו, זה ניראה כמו טורניר גרפלינג) פידור בעצמו אמר שכל חייו הוא היה רגיל להיאבקות ועכשיו היה עליו ללמוד סטרייקינג והוא למד בשלוש שנים האחרונות (כולה שלוש שנים!) מספיק אבל לא בשביל להיות סטרייקר אלא בשביל להצליח לעמוד מספיק זמן עם סטרייקרים מחוננים ובשביל לקחת אותם לקרקע, תיראה את הקרב שלו עם סמי שילט שהוא כיום נחשב מספר 1 ב קיי-1 , פידור רק לקח אותו לקרקע ושלט בו. זולו הוא דוגמא עלובה כי הוא לא באמת לוחם, הוא סתם פריק שואו כמו ג'יינט סילבה ועוד כל מני פריק שואוס שפרייד אוהבים לשים לפעמים וגם הסנטר שלו מזכוכית לא משהו בכלל. סילבה רחוק אבל רחוק מלהיות גרפלר מחונן, הוא סטרייקר טוב עם כישורי sub def לא רעים, (צבע החגורה לא תמיד אומר הכל) תשים את סילבה בטורניר גרפלינג של אבודאבי והוא יאכל חצץ, בלי כל קשר אני לא יודע למה אמרת את זה אחרי שני הקרבות שהיו לו עם ארונה (לוחם bjj באמת מחונן) שבקרב הראשון ארונה פשוט לקח אותו לקרקע וטחן אותו על הקרקע וסילבה סגר גארד כל הקרב והפסיד בהחלטה חד משמעית לארונה ובקרב השני שארונה גם הראה עליונות ברוב האספקטים של הקרב אבל הפסיד בהחלטת שופטים חצויה (!) ומקוממת שהכעיסה הרבה בעולם ה mma . אם אתה חושב שהשנתיים - שלוש הכשרה שפידור קיבל לסטרייקינג יהפכו אותו לתותח לדוגמא בקרב עמידה בלבד מול תותחי הקיי-1 של היום אתה לא יכול להיות יותר מטועה. תיראה יותר מהיילייטים, תיראה קרבות על קרבות שלמים ותבין באמת על מה מדובר, רמת הסטרייקינג של פידור טובה מספיק ל MMA בלבד, אין לו נוקאאוט אחד בכל הקריירה שלו בפרייד, גם זולו לא קיבל נוקאאוט הוא פשוט נכנע וטאפט אאוט מהכאב של המכות וכניראה מפחד ממה שהולך לבוא. ברור שלמכות של פידור יש עוצמה אבל בעיקר על הקרקע שם כל כוחו מיתבטא, פידור ידוע כאיום בעיקר בגלל שיש לו את ה ground n' pound החזק ביותר בספורט, זה הקטע שלו, חוץ מזה הוא גם יודע להכניע לא רע בכלל, הרוב הכולל של ניצחונותיו בקריירה הן מהכנעות.