שאלה על קרוקשנקס

שאלה על קרוקשנקס

אני לא זוכרת אם קראתי את זה או חלמתי את זה, אבל האם לקרוקשנקס היה תפקיד מסויים, האם היה סוג של משגיח או משהו כזה ולא רק חתול לשם החתוליות המושלמת? משום מה (ואולי לא משום מה) אני זוכרת (או מדמיינת?) שגילו שלקרוקשנקס היה איזה משהו... הייתי מחפשת בספרים, אבל אין לי כוח
חלום או מציאות?

hollypop girl

New member
מציאות (סוג של...)

הוא הצליח לזהות את סיריוס בתור הכלב ואת סקאברס בתור עכברוש, ומלכתחילה רדף אחרי פיטר ועזר לסיריוס להיכנס לטירה.

ובכן

קרוקשנקס עזר לסיריוס בספר השלישי, הוא דיווח לו מה קורה, ניסה לרצוח את פיטר העכבר.. ובכלל קרוקשנקס הוא חצי קניזל, משמע- הוא חכם מאוד מאוד ואומנם אין לו כוחות קסם אבל הוא עם אינטואציה וחוכמה מעבר לחתול רגיל. לזה התכוונת?

חחח אז חלמתי אם כך

ז"א, הרחבתי את הכתוב בספרים בדמיוני
פשוט זכרתי שהם ממש התייחסו לזה, לא רק שאנחנו מבינים כי הוא עזר ועשה כך וכך. טוב נו, כנראה זה השפיע עליי

זה בסדר, זה קורה לכולנו

פעם אני חלמתי חלום עלילתי על הארי פוטר ואז בבוקר קמתי , זכרתי בערך מה היה ומאז אני מנסה להזכר מה זה היה בדיוק. אני חושבת שהמצאתי עלילה שלמה לספר שלם בחלום אחד..

Miss Lavet

New member

לי היה חלום עלילתי להארי פוטר "שובו של הלורד וולדמורט" בשביל לקצר הרבה אני יגיע ישר לסוף- וולדמורט אומד לחזור לצורתו ואף להיות חזק יותר ועוצמתי יותר, אני הופכת להארי (זה מה שקורה שהארי מהעטיפה של השביעי הגרסא העברית מזכיר אותי במראה
) ודמבלדור אומר לי לקלל את וולדמורט באבדה קדברה קדברה, (אני חייבת לציין שברקע יש את בלטריקס שאומרת מילות אהבה אל וולדי- ניצחון- אימה- טירוף, מכונפת בכנפי עטלף/דרקון שחורות, ניראת בתת-משקל, בגופיית בטן ומיכנסיי מיני שחורות... מטריד
) אני מקללת את וולדמורט פעמיים ובפעם השלישית דמבי נזכר להגיד לי שאני צריכה להיות במקום יותר גבוה (אוץ') אז אני מנסה לעלות לכל מני מקומות ולא מצליחה ואז שנייה לפ ני שוולדמורט חוזר אני מועדת על כרית צורחת אבדה קדברה ו-וולדמורט מת

למעלה