שאלה על קעקועים

B o o b a

New member
שאלה על קעקועים

אני ורצה לעשות קעקוע אבל אני רוצה שיהיה לו משעמעות בשבילי לא סתם חמוד כי כאלה יש מליונים . חייב שיהיה לקעקוע משעמעות? מה המשמעויות של הקעקועים שלכם ?

N o k i

New member
חייב? אף אחד לא מחייב אותך !

קעקוע עושים כי רוצים, כדי להרגיש טוב עם עצמך, כדי להיות מאושר איתו. לקעקוע שלי אין משמעות, אני פשוט אוהבת ורדים.. טיפשי בעיני שאנשים עושים קעקוע שהוא יפה בעינהם ואז ממציאים משמעות, כמו מעין תירוץ. את לא חייבת הסברים לאף אחד, תעשי קעקוע חמוד ויפה אם את רוצה, אפילו שהוא לא אומר לך כלום פרט לאסטטיקה ועיטור

Papito

New member
ענית לעצמך על השאלה בתך ההודעה

כן חייב שלקעקוע יהיה משמעות, כי אחרת קעקוע זה דבר שנשאר לכל החיים ואם אין לו משמעות עבורך והוא סתם עוד קעקוע בנאלי שנלקח מאיזה קטלוג של FLASH, את לא כ"כ תסתדרי איתו. זה דבר אינטימי, ודבר ששייך רק לך, ולכן חשוב שיהיה לו משמעות עבורך. אחרת פשוט איןלו שום זכות קיום על הגוף שלך. המשמעויות של הקעקועים שלי הן אישיות לי, ולכן לא אפרסם אותן באינטרנט. אבל אני יכול להגיד, שלא רק אני אלא כל אחד אחר שהולך לקעקע עצמו, משקיע זמן ומחשבה, לא רק על המשמעות אלא על איך הוא רוצה להביא לידי ביטוי את מה שהוא רוצה להביע בקעקוע. שיהיה לך בהצלחה

N o k i

New member
למה?

אני לא חושבת שהקעקוע שלי הוא פחות טוב בגלל שאין לו משמעות, לא כל אחד עושה קעקוע מתוך משמעות.. אני בכלל לא רואה מה הטעם, בעיני קעקועים זה עיטור בלבד... אם אני ארצה משמעות כלשהי אני אצייר או אכתוב למגרה. הקעקוע שלי לא נבחר מתוך חוברת פלאש, המקעקע עיצב לי אותו לפי בקשתי. ואין לו טיפה של משמעות- אני פשוט אוהבת את הצורה בה הוא יושב על הגב שלי ואת הצבעים והפרח עצמו
לא יודעת, נראה לי תמוה כל הרעיון של "להביע" משהו על עצמי.. כמובן שאין לי שום בעיה עם אלה שבוחרים קעקוע עם משמעות עבורם, זה מבורך
אבל פשוט רציתי להציג עוד צד לדברים שאמרת

למעלה