שאלה על קנס

ocean boy 22

New member
שאלה על קנס

איזה סכום בערך הקנס שמקבלים במידה ויוצאים מההתחייבות באמצע? (בשירות לקוחות נגיד) אני רוצה לטוס לחו"ל ולא כ"כ רוצה להתחייב על משהו מעבר לכמה חודשים..

זה תלוי באיזו חברה אתה עובד-

כל חברה גובה סכום אחר,אבל בגדול- כמה אלפי שקלים. הסכום הכי נמוך עליו שמעתי עד היום הוא 1000 ש"ח

אין לי מושג,

אני לא עובדת בסלקום, אבל לפי מה ששמעתי המיונים ממש קדחתניים, כולל שלל מיונים ומבחנים מה שאתה לא רוצה, שלא לדבר על העבודה עצמה שהיא בכלל ממש כמו צבא- מקפידים של על כל דבר קטו. אבל שוב, כל זה רק לפי מה ששמעתי מאחרים, יכול להיות שהתנאים אולי השתנו שם, למרות שקשה לי להאמין

אזרח111

New member
מגזימים? ...

התחרות היא קשה מאוד. כל חברה חייבת לשמור על השירות הגבוה ביותר שאפשר, והיא לא יכולה להתפשר על אנשים רגילים כנראה ... תאמין לי שהם לא עושים את זה סתם ככה

high k

New member
אנשים רגילים?

הבנתי, אז בסלקום הם לוקחים לעבודה אנשים בלתי רגילים? ומי שאינו מתקבל זה פשוט, מפני שהוא, אמממ, רגיל? בכל מקרה, הדבר הכי טוב שקרה לי הוא לא להתקבל לסלקום, כי יום אחרי כן התקבלתי לאורנג' ואף מקום, לא יכל להציע לי את האושר שאני חווה שם כבמקום עבודה.

lee_1

New member
אצלנו עד חצי שנה זה 3000 ש"ח

אחרי חצי שנה עד שנה זה יורד ל1500 ש"ח

אזרח111

New member
אני חתום ב012 ...

פרישה של עד חצי שנה מסוף הקורס
2000 שקל אחרי חצי שנה
1,000 וההתחייבות היא לשנה. לדעתי אם אתה לא רוצה להתחייב אז כבר עדיף לך ללכת לעבוד בעבודה מועדפת ...

Oיון

New member
אני עזבתי בחברה סלולרית כלשהי

וכעת הם שלחו לי חשבונית של 2500 ש"ח.. שניה.

אזרח111

New member
בסוף ישלחו לך איום על תביעה משפטית

מה את חושבת? שזה בית-ספר?

למעלה