שאלה על קטנוע פשוט

Muznah

New member
שאלה על קטנוע פשוט

שלום לכולם! , אני גר ביישוב קהילתי מלא עליות וירידות .... אני רוצה איזה טוסטוס או קטנוע קטן שייקחו אותו למועדונית או לבריכה ... מבחינת ניסיון נהיגה אין בעיה נהגתי על אופנועי שטח וקטנועים למכביר (הכל בתחום ה50 סמ"ק כמובן)...אז מה אני יכול למצוא בלא יותר מ1000 שקל ותזכרו שהוא לא ייסע יותר מקילומטר ביום....עוד שאלה....איפה אני מוצא כאלה???

enigo

New member
דיו ישן או הימאהה ג´וג

קטנים מאוד, מנוע חזק יחסית לגודל, כך שגם כלי עייף אמור לתת ביצועים סבירים. לג´וג יצא שם של אמינות מוחלטת בקרב מכונאי ירושליים. את שניהם ניתן להשיג באזור האלף שקל, בתנאי שאתה מוכן לחיות עם אזיקונים ופלסטיקים שבורים.

Muznah

New member
בקשר לאופניים....בוא שמע

חמודי.......האופניים שלי שוות כמו 4 ימאהות ג´וג......יודע מה.......רק הבולם שווה כמו איזה ג´וג.....אל תגיד לי שאני עצלן כי אני עושה איתם 15 ק"מ ביום... , אבל אני לפעמים עייף ואני רוצה להגיע ליישוב ליד או סתם למגרש ואני רוצה קטנוע בלי להתאמץ יותר מדי

choochee

New member
סחה ! איזה אופניים ?

(לי יש GT שאולי שוות רק כמו 2 ג´וג אבל גם חיות רעות)

Muznah

New member
בקשר לאופניים (שוב) ופעם אחרונה

אופניי פיג´ו אבוסלוט משהו....ג´נטים כפולים , צמיגי אליגטור , בולם מניטו בלאק , הילוכים שימאנו xtr 27 הילוכים , מגני שמן , דיסק קמדי 100מ"מ.........וזהו כל החבילה בשלמותה משהו כמו 5 או שש ג´וגים אבל אחי זהו חלאס על אופניים כי זה לא ממש הפורום לזה ועוד משהו אנשים..........איפה אני יכול למצוא איזה ג´וג בצפון? עדיפות לעמק יזרעאל

CRSSSS

New member
יש בביקר אחד שרוצה למכור מהאזור שלך

יש בביקר אחד שרוצה למכור והוא מהאזור שלך

מאד דוג 1 תרגיע !!! מספיק פרסומות

נו מה ..אני יודע מי אתה
ואתה יודע שאני יודע שים לב לכינוי האמיתי שלך מד דוג 1 שהוא להבדיל ממד דוג 3 שיצא לאור

Muznah

New member
ל crssss

מה המצב אחי זה אח של מתן עם הCRM לשעבר......איפה באזור שלי? ואיפה זה ביקר? , הכוונה לבני בייקר?

למעלה