שאלה על קונדומים...

קשת

New member
שאלה על קונדומים...

אמנם אני על גלולות, אבל התחלתי לתהות בזמן האחרון בקשר לכל המיוחדים..המחוספסים למניהם.. מישהי ניסתה? שווה לנסות? סיפורים בבקשה... תודה רבה. פורום ממש מקסים! קוראת המון, מפיקה המון, ביטחון, הבנה..חברה טובה!

קשת

New member
אה, ולמפציצה, תודה מיוחדת!

בזכותך, פעם ראשונה שהצלחתי להכניס את האצבע שלי לשם ועוד בלי להרגיש נורא עם זה! פריצת דרך... ועוד שאלה באותה הזדמנות. מאתמול ממש רציתי את חבר שלי, אבל הוא הגיע כל כך מאוחר כשכבר ישנתי, גם הבוקר עדיין רציתי- אז שכבנו. הוא עשה הכל, נגע, נכנס, מפה, משם, ירד, ליטף.ואני- כלום. היה מאוד נעים, אבל לא הגעתי לשום מקום. ואז הוא כבר ממש התעייף.... למה????

freidis23

New member
לגבי הקונדומים- אם יורשה לי....

הקונדומים המחוספסים, בטעמים, צבעים וכולו וכולו הם די שטויות.... אני אומר לך בתור גבר.... הם אולי נותנים קצת תחושה מוזרה.... אבל עם הפה אפשר לעשות טוב יותר. בכל מקרה הקונדום היחיד שהוא מאוד שונה מהשאר זה ה דורקס אוונט, שהוא מעביר חום בטירוף.... בכל מקרה אם את על גלולות ונבדקתם אני ממליץ להשאר ככה.... ודרך אגב שלום לכל הקומונה, אני דוי, בן 23, מהדרום ואני חובב גדול של מיניות, ריגוש ועינוג האישה אז הצטרפתי.... מקווה שלא מפריע לכן.

קשת

New member
גם אני חדשה יחסית...

שאלתי מההיבט הנשי האגואיסטי קצת, אני יודעת שלחבר שלי זה יהייה פחות נעים (לא נשאיר אותו מקופח בכל מקרה..), סתם תהיתי אולי המחוספסים באמת עושים משהו??

freidis23

New member
מניסיון - לגבר הם לא

לבחורה, 2 החברות האחרונות שלי לא הרגישו שינוי.... חוץ מבדורקס אוונט. בכח מקרה הרבה בהצלחה... ואין כמו בלי....

לאן יש להגיע? ../images/Emo6.gif

הדרך מאד מהנה וכיפית בפני עצמה, אולי היא היא המטרה בעצם. לא תמיד צריך להיות לה גם גראנד פינאלה. לפעמים זה סתם נעים וכיף וזהו. זה המון. לפעמים הגוף פשוט לא מעוניין, לא מגורה מינית, משהו במחזור ההורמונים החודשי, מצב רוח, מה שזה לא יהיה
אנחנו לא מכונה, את יודעת
עונג

קשת

New member
לא יודעת..

לפעמים אם אני לא מגיעה לאיזה שיא יש הרגשת תסכול ענקית, זה גורם לי לבכות אפילו, קשה להסביר, פשוט תסכול טהור ואמיתי. הגוף מרגיש חוסר אונים. היום זה לא קרה לי, קצת ביאס אותי שהוא התעייף ולי נהייה לא נעים. (כל ה"עבודה" הקשה הייתי אחרי שהוא גמר)

דנטל

New member
התסכול הוא בגלל שאת מצפה לזה

אם תפסיקי לצפות, תצליחי להנות מהדרך עצמה. תחשבי על זה כך - הדרך עצמה יכולה לקחת שעות. השיא 10 שניות. נו, אז למה מבין השניים עדיף לצפות? תשכחי מהשיא ותקדישי תשומת לב לדרך. השיא זה בונוס, אבל הדרך זה השיא האמתי.

לא אוהבת קונדומים....

ההרגשה ממש לא כמו עם ה-דבר... זה כמו לשכב עם גומי... ואין את הרגשת החום של הגוף...

דנטל

New member
אהבתי את המחוספס

בגלל שאין לי פרטנרים קבועים (אמממ... עם יזיזי האהוב ביותר אני כבר יותר משלוש שנים ביחד, אבל קבוע אצלי זה מישהו שאני מגדירה "חבר" וכאלה היו רק שניים), הם אלה שבוחרים את הקונדומים ולרוב אין לי מושג במה אנחנו משתמשים באותו אקט. עם החבר הראשון ניסינו כל מיני סוגים ואת המחוספס ממש אהבתי. עם החבר השני לא ממש הרגשתי את החספוס, אז יכול להיות שגם גודל הזין חשוב. לראשון היה פצפון. כל תוספת הועילה.

למעלה