שאלה על קווארבו 1800

© DrorZi

New member
שאלה על קווארבו 1800

כמה זמן הוא מיושן
כמה זמן הגולד וכמה זמן הסילבר
דרור זי, שניים כאלה מסתכלים עלי בזה הרגע, אחד כבר חצי בבטן
(לא בפעם אחת ...)

© DrorZi

New member
ועכשיו התקלה על קונייאק

רמי מרטין VSOP מיושן 15 שנה XO מיושן 35 שנה אקסטרה מיושן 50 שנה. את אלה אני מכיר (אישית יש להגיד, אני אחראי לכל הבקבוקים הריקים שלהם מסביבי
) אבל נתקלתי בבאר כל שהוא (בלי פרסומות
) במשהו שנקרא "סופרים" טענו שהוא שייך למשפחת רמי מרטין ושהוא מעל לאקסטרה, הבקבוק היה עשוי בחלקו התחתון ממה שנראה יציקת ברזל מצופה זהב (חותמת של 24K, לפי אבחנה שלי אוטנטי לחלוטין) מישהו יכול לאשר
(מה זה, האם הוא באמת של רמי מרטין, מה עלות יחסית לאקסטרה, כמה זמן מיושן וכו וכו)
דרור זי, המווווווווון שאלות.

© DrorZi

New member
שכחתי לציין

העובדה שאני שואל אם הוא שייך למשפחה של רמי מרטין זה כי לא מצאתי שום זכר לשם על הבקבוק עצמו.
דרור זי, הזכרון כבר לא משהו ...

L67

New member
למיטב ידיעתי

אין לרמי מרטן "סופרים". אחרי האסקה באים לואי ה 13 ו trek. לגבי הקוורבו - נסה לבדוק באתר שלהם www.cuervo.com

© DrorZi

New member
גורנישט, אין באתר כלום

על זמן ישון. חוץ מזה שלא נמצא הבקבוק עליו אני מדבר. מולי יושב הבקבוק המרובע (שכתוב עליו שהוא מיועד לאנגיה
) ועליו הכיתוב אנאחו 1800 (נקנה בדיוטי ב 70 דולר, 700 CC) לא מצאתי אותו באתר אבל שוב זו לא השאלה, השאלה כמה זמן הדבר הזה מתיישן.
דרור זי, אתמול נעלם מהבקבוק עוד שוט...
(דההה נקי, כזה דבר לא מלכלכים עם לימון או מלח, פוווי
)

yonien

New member
זמני ישון

טקילה סילבר אינה מיושנת ונקראת גם בלאנקו טקילה גולד או "reposado" מיושנת כחודשיים בחביות עץ אלון,יש אומרים שהצבע הוא תוספת קרמל. טקילה 1800 אנייחו מיושנת לפחות שנה ככל שאחוז האגבה בטקילה אנייחו יותר גבוה כך הטקילה נחשבת ליוקרתית יותר SALUTE!!

© DrorZi

New member
100% אגבה כחולה ../images/Emo13.gif

וזה טעים .....
דרור זי, יאאאאאאאאמי

למעלה