שאלה על צרכים

maayanrf84

New member
שאלה על צרכים

רשמתי בעבר שאלה אבל היא נגעה רק לחתול אחד ועכשיו אני בעצם רוצה להתייחס לשני החתולים - הגדול בן כמעט 3 והקטן בן כמעט שנה.
אני לא בטוחה מתי זה התחיל אבל בזמן האחרון, שניהם עושים קקי ממש רך, על גבול השלשול ובסיומו יוצא להם קצת דם, זה נראה רירי ולעיתים ממש כמו טיפות דם.. לא נראה שהם מתאמצים והם גם לא בוכים בזמן הקקי..
אני כן חושבת שהם עושים קקי בתדירות גבוהה יותר אבל בהתחלה ייחסתי את זה לקיץ ולחום..
קצת פרטים: שניהם מחוסנים ומתולעים (אבל עברה יותר מחצי שנה מהתילוע), הם לא יוצאים מהבית בכלל. הם שומרים על ניקיונם, מתלקקים ומתפנקים.. הם אכלו אוכל לחתולים מסורסים של פרו פלאן ובזמן האחרון העברנו אותם לאוכל יבש של וויסקס (אולי זה קשור להחלפת האוכל?). אצל החתול הקטן הבחנתי גם שלוקח לו זמן עד שהוא עושה צרכים (גם פיפי) הוא חופר, ומסתובב, יושב וקם ושוב יושב וקם ורק אחרי כמה סיבובים עושה.
יש להם ארגזים נפרדים..
סליחה על האורך אבל אני ממש מודאגת, הם כל כך יקרים לי ואני מפחדת שיש להם משהו ואני לא אגיב בזמן.. האם התופעה מוכרת לכם, האם לגשת לוטרינר?
תודה!

תשובה

הי
קודם כל כל הכבוד על "הצגת המקרה".. ככה אפשר באמת להתייחס
מאד יכול להיות שכל העניין קשור למזון. וויסקס זה לא המזון הכי איכותי בעולם ובתור צעד ראשון במצב כזה הייתי עובר למשהו יותר איכותי
אפשר לעשות את המעבר דרך תקופה קצרה של מזון רפואי - לבקש אצל הוטרינר. אמנם לא מדובר ממש בשלשול, אבל מזון כזה לרוב יימצק את הצואה הכי מהר וייתן בסיס טוב להתחיל עליו את המזון החדש
בהצלחה ואשמח לשמוע איך זה התפתח
ארז

maayanrf84

New member
תודה על התשובה :)

אני אחזור לאוכל שהם היו רגילים אליו, לחתולים מסורסים ואעקוב.. אעדכן..
תודה ♥

למעלה