שאלה על צבעי זכוכית

Noga222

New member
שאלה על צבעי זכוכית

בעקבות הפורום התחלתי לעסוק גם בזה (תודה בנות..) הבעיה שלי היא עם התוחם. אני משתמשת בשפורפרת וכנראה לא מספיק עדינה בידיים, והקויים לא יוצאים משהו... האם יש פטנט אחר? אולי משהו כמו עט שלא צריך ללחוץ באופן שווה? תודה

Noga222

New member
בינתיים

ניסיון ראשון עם צבעי זכוכית. יצא כהה בתמונה, אבל זה כחול וירוק.

av_i_va

New member
המלצה../images/Emo140.gif

קודם כל, אני רוצה לציין שכמו בכל דבר, צריך מעט אימון .... אני ממליצה להתחיל לעבוד עם תוחם על משטחים. הרבה יותר פשוט כהתחלה.

psa

New member
Noga222 יצא לך להכניס למדיח???

הכוסות יפות.

לילך1

New member
הכוסות מאד יפות

ומצטרפת לשאלה...מה קורה לצבע אחרי שטיפה ?????

Noga222

New member
טרי טרי

העבודה נעשתה שלושם בלילה תוך כדי צפייה בפורום (בפסיפס המדהים של אשאיג!!!) כך שאפילו עוד לא שטפתי. לקח בערך יום עד שהצבע התייבש לגמרי!!! חוץ מזה, אין לי מדיח... אבל מישהי כבר כתבה פה בעבר שהתוחם לא שורד את המדיח..

psa

New member
אני כתבתי - שאלתי אלייך באה מתוך

רצון לדעת מתוך נסיונך. עכשיו יש לי ספל במדיח עם שכבה די עבה של תוחם בתוך המדיח. אדווח יותר מאוחר ברכות

Noga222

New member
נסיוני הדל

זו הפעם הראשונה עם צבעי זכוכית, מחכה בקוצר רוח לדיווח שלך, כדי לדעת אם אתן מתנה..

psa

New member
Noga222 והרי התוצאות ../images/Emo26.gif

כל התוחם נעלם!!!!! כתבתי שם בתוחם כחול , בשכבה די עבה ומסביב קשטתי בתוחם זהב. כאילו לא היה.... אולי את יכולה לתת את הכוסות בתור קישוטים בלבד. צר לי שאינני אשת בשורות.

Noga222

New member
אויש...

תודה אני מקווה שלא השקעת יותר מדי, לפני שנעלם...

אילאיל2

New member
פסא ,זה ידוע שכל צבע על כלי שמגיע

למדיח ולא עבר שריפה בתנור יורדדדדדדד. אולי ביד בשטיפה עדינה ישרוד .

av_i_va

New member
אולי במדיח, אבל....../images/Emo140.gif

קיימים צבעי זכוכית שבהחלט עמידים בשטיפה רגילה.

Noga222

New member
צודקת

כרגיל, אביבה צודקת. שטפתי את הכוסות ביד, ולא ירד כלום! חשוב לציין שהשתמשתי בצבעים על בסיס טיר, וגם שבינתיים עברו רק שטיפה אחת.

Noga222

New member
אוף!!!!

אתמול הכוסות יצאו כל כך יפה, והיום המשכתי עם 3 נוספות ומאפרה ויצא מכוער, בדרך לפח. כנראה לא יום יצירתי במיוחד.... מחר אקנה חדשות בתקווה לסוף שבוע פורה. סתם התחשק לי לשתף אתכם בדכאון, מצטערת להרוס את האווירה......

av_i_va

New member
מחר נקנה עוד אבוקדו../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

הכל יהיה בסדר. מחר זה יצליח על בטוח!!!

למעלה