שאלה על צ´אקרות

arcidea

New member
שאלה על צ´אקרות

חלמתי חלום ארוך ולא הכי נעים שהסתיים באופן הכי מדהים ויפהיפה- חברה שלי נותנת לי ספסל מדיטציה (מכירים?כזה שרפרף עץ), אני מתיישבת עליו וסוגרת עיניים ומיד אני רואה גוף תלת ממדי ענק- ענקקק- ירוק זוהר- המרכז שלו כדור צהוב וממנו יוצאים כמו שפיצים-זרועות כוכב-(עם המון פיתוחים מורכבים) בירוק זרחני. זהו- כל הסיפור הזה מסתובב לו- בהתחלה אי רואה את זה מבחוץ ואח"כ מבפנים- מתוך הכדור הצהוב שבמרכזו. כשקמתי היתה לי תחושה שאולי חלמתי על איזה צ´אקרה- חשבתי שאולי בין כל העוסקים ברפואה אולי מישהו ידע להגיד לי אם זה מתאים לתיאור של איזה צ´אקרה, אם כן- איזו? מידע יתקבל בברכה. בוקר טוב.

budoka

New member
../images/Emo12.gifנתת תיאור מדוייק של משהו שחלמתי!

אני פשוט ראיתי את הכדור הזה, בלי כסא ובלי גרביים, וראיתי אותו מבפנים כשרק הראש בתוכו. התחושה היתה חמה, השיערות סמרו לי (בחלום) מרוב שהיה לי נעים. החלום הזה קרה לי רק פעם אחת, לפני נסיעה ליפאן.

arcidea

New member
גם לי!

whaaaaa מעניין אבל אחכ גם הייתי בתוכו- בתוך הכדור הצהוב.... מוזריקו.

arcidea

New member
lurking?

לא לא שום כדור... מכיוון שאני די בורה בנושא (יש לי אנטיגוניזם קל לטרמינולוגיה), פניתי למיטב הרוחצ´ות שבין מכרי- לדבריהםits a chakra. בודוקא- היה לך כוכב? הצורה חשובה... כי ניסיתי להבין אם זה מקלעת השמש או צאקרת הלב (שתיהן יכולות להיות ירוקות)- שלי היה כוכב מובהק וירוק. זה תואם את צאקרת הלב. גם מה שאתה מתאר מבחינת התחושה הפיזית (והיה גם אצלי- בצורה קצת שונה)- גם תואם את התיאור. נוטוב. היה מהמם בכל מקרה.

budoka

New member
הקווים שבציור הופיעו אצלי במעטפת

כמו כשמציירים במחשב איזו צורה.מה שאני ראיתי זו ספירה עם קרניים בוקעות ממנה. אני ממש לא מבין בצ´אקרות, אמנות חלימה ושאר ירקות, זה ממש לא הכיוון שלי, אבל הזהות בין מה שאת חלמת למה שאני חלמתי, זה באמת משהו מעניין. אם כבר מדברים, מה זה צ´אקרה ומה זה אומר?

budoka

New member
אז כבר הייתי מקשר את זה...

לדיון על אמנויות לחימה לפגועי נפש. זה שאפילו אלכוהול לא עבר אצלי במערכת באותו יום רק הגביר אצלי את ההפתעה. אני ממש לא מתעסק בתחומים האלה, אז BEAR WITH ME כשאני מביע את תדהמתי מהתגלית.

arcidea

New member
../images/Emo13.gif i have patience

בודוקא- אני קוראת פה כבר כמה שעות... מאוד מאוד מעניין. אני אוספת לך כמה לינקים אבל בהתחשב בנקודת הפתיחה שאתה מציג- בא נתחיל מסקפטיזם עוד מעט השאר

gafni

New member
אומנות החלימה של קרלוס קסטנדה

מזכירה משהו דומה - או שאולי אני חולם...

kung fu

New member
לא זוכרת קטע כזה מהספר

אבל קראתי אותו רק פעם אחת. אני מתעסקת בחלימה כבר כמה זמן, אגב.

MerlinTheWizard

New member
טוב...

יש לך שתי אפשרויות: 1. לשאול בפורום חלומות או בפורום רוחניות שמה דודה שלי היא המומחית! המנהלת! 2. או שאני אתן לך מידע על הצ´קרות ותנסי לפענח את חידת החלום שלך! ------------------------------ מרלין ראש מסדר המכשפים

למעלה