שאלה על פרק 5x02

glory the god

New member
שאלה על פרק 5x02

יש משהו שלא ממש הבנתי בפרק הזה- זאנדר, ריילי ובאפי מוצאים את אניה פצועה במטבח, באפי מתחילה להתקשר בטלפון ואז כשהיא שומעת שאניה אומרת שלקחו את דון היא ישר עוזבת את הטלפון, ורואים אותה רצה ויוצאת מהדלת האחורית, החוצה מהבית. ראו שכשהיא יצאה לא היה עליה שום נשק, היא לא החזיקה אפילו תיק, אז איך היא ירתה יתד על סיירוס(הערפד שנגע בדון- אנדרו!!!) כשהיא הגיעה למערה של הרמוני?

ANGEL N

New member
שאלה קטנונית!!!!

אני ממש לא אוהב את סוג השאלות האלה, אחרי הכל אתה חייב להבין שמדובר רק בסידרה טלויזיה ואי אפשר לצפות תמיד למשלמות. מה גם שאתה לא רואה את כל מה שקורה בחיים של באפי אלה רק הקטעים המענינים יותר, אז הכל יכול להיות מוסבר בתשובה הפשוטה פשוט לא הקרינו את זה. והנה לתשובה שאני אספק לך: באפי יצראה בריצה הישר לבית (כוך) של ספייק, שם היר קיבלה אינפורמציה ורק אז היא הצטיידה בנשק (את ההצטיידות בנשק לא ממש ראינו, אבל זה מסתדר מצויין לדעתי)

הייזל

New member
הערפדים של הרמוני

עמדו להרוג אותה, זוכרים? הם לא החזיקו ביד יתד? זה בכלל קטע שאני לא מבינה. הערפדים האלו בסדרה תמיד מכניסים מישהו לכלוב מעץ, סגריות אני איכשהו מבינה התדמית של הרעים וכו´ אבל כלובים מעץ?

formersusan

New member
mmmmmmm

actually, with the rather skimpy outfits Sarah often wears, I´ve kinda wondered the same myself.. but then I said to myself: self, hey, she´s athe layer, and it´s a tv show, and it will ruin the ensemble if she will carry a weapon of any kind... ;)

למעלה