שאלה על פריסה

גאוי7

New member
שאלה על פריסה

עשיתי פריסה של שלושה קלפים. השאלה ששאלתי את הקלפים הינה " כיצד להיטיב את מצבי המקצועי והאישי - בתקופה בה לכאורה נראה שעומס העבודה יוצר לי קשיים רבים ולחץ אפילו בריאותי // במישור חיי האישיים " ( אולי גם כיצד להתנהל מול מנהליי בהמשך לכך ) : הקלפים שעלו לי בגורל: 1. 5 חרבות 2.הנאהבים 3. 7 חרבות אשמח להסברים/פרושים , תודה

גאוי7

New member
זו התוצאה כפי שניתחתי אותה

כזכור זו הדילמה אני נמצאת בעומס בלתי סביר, שמפר לי את האיזון הפנימי תוך שמיציתי כבר את האפשרויות לשפר את מעמדי בחברה בה אני עוסקת ולפחות כרגע זה נראה על פניו בלתי אפשרי, כאשר מצד אחד מודים בכישוריי הטובים אך מצד שני מציבים אותי במצבים בלתי אפשריים אפשר לאמר מידי יום, תוך שמבטיחים דברים ולא עומדים בהם, גורעים ממצבת עובדיי אפילו בלי לעדכן אותי וכו'.. דברים לא סימפטיים במיוחד. !!! 5 חרבות –עליי להימנע מוויכוחים / בין פנימייים או עם ההנהלה / לבחון את הדברים לגופו של עניין , לא להיסחף , הנאהבים – קיים בי צורך לקבל החלטה על המשך דרכי // מאחר וכעת אני חשה כי העומס בלתי אפשרי לי , לדעת אילו השלכות יהיו להחלטה במקרה שלי להמשיך או לעזוב את העבודה... – ולהפנים השלכות אלו , כי איתן אצטרך להתמודד . ההחלטה אמנם תהיה קשה , ואני חשה כי קשה לי לקבלה, אך אני יודעת מה נכון וכל שעל לעשות הוא להקשיב לקול ההיגיון שלי ( במקרה שלי למשוך הלאה ולשפר את תנאיי כאמור נכון לדקה זו נראה בלתי אפשרי...או לעזוב את מקום העבודה ) , קלף 7 חרבות. רעיונות טובים שיורדים לרמה המעשית| לאחר שאקבל את החלטתי לגבי המשך התנהלותי / אהיה במיטבי האישי ואוכל לא רק לתכנן, כי אם גם לבצע. אתפכח מחוסר המעשיות שפקדה אותי ואחליט להיות יעילה ותכליתית. אדע מהי מטרתי ( במקרה שלי לעסוק שמקצוע שבו התחלתי אך במקביל להיות במצב אישי מאוזן ונינוח ולא כמו היום בו אני לחוצה בעצם אל הקיר כמעט מתחילת התפקיד ) ..., אהיה הגיונית ואעשה את מה שנכון לעשות ולא אאפשר לדבר להפריע לי . רעיונותיי יהיו טובים מאד להמשך דרכי ...אזכה בהתאם לכך לתכנן היטב וגם לבצע את תכניותיי, ואידע להוריד את רעיונותיי ותוכניותיי לרמה המעשית. הדרך לניצחון בקלף, היא דרך החשיבה וההיגיון. זה הזמן לפתור את הבעיות עם הראש, לתכנן תוכנית ולבצע. הקלף מראה כי יש לי את מלוא היכולת לבצע את זה , אשמח לתובנות נוספות... בברכה , גאוי 7

רחליקה האחת

Member
מנהל
גאוי 7 ברוכה הבאה

ניתוח מרתק של הקלפים והשלכת המידע גם לחייך. אהבתי ביותר!
לא ממש הבנתי מדברייך באיזה סוג של פריסה בחרת. למרות זאת אביא מעט מדבריי, אשמח להיות מדוייקת יותר כשאדע איזו פריסה שימשה אותך הפעם.
5 החרבות מצביע על מתח גבוה ומזהיר מפני אלימות מילולית או דיבור שמתפרש כך. העיצה היא להציג את עמדתך באופן אסרטיבי. קלף הנאהבים משקף דילמה מחד אך מצביע על הגנה משמיים מאידך. 7 החרבות מצביע על צורך בבניית אסטרטגיה אינטלקטואלית ומזהיר שדברים מתרחשים מאחורי גבך או מתחת לאפך. תובנה משלי: המצב הזה עלול לגרום לך לאכילת יתר [כדרך להרגיע את עצמך] וכתוצאה להשמנת יתר. שאלות שאני ממליצה שתשאלי את עצמך: האם קשה לך עם שינויים בכלל או שזה בא לידי ביטוי רק בפריסה זו? האם את חשה שם "בת חורגת"? מי תומך בך? מי מבטא כלפייך אהבה? לסיום: נקודת המבט שלך על הקלפים מרתקת. אשמח אם תשארי עימנו ותציגי עןוד מחכמתך ומיכולותייך. שבת מבורכת,ובהצלחה רחליקה

גאוי7

New member
רוחלה תודה !!!

השאלות ששאלת : האם קשה לך עם שינויים בכלל או שזה בא לידי ביטוי רק בפריסה זו? יש לי עבודה על עצמי בנושא שינויים , אני חושבת הפעם למשל לעשות שינוי ולשים בפניהם גבולות ואם לא לקבל תוצאה גם לעזוב את המערכת הזו. האם את חשה שם "בת חורגת"? תשובה חיובית , אני לא הרגשתי בת חורגת אבל עכשיו כן, מי תומך בך? מי מבטא כלפייך אהבה? - במערכת העבודה יש לי כמה עובדים מסורים אליי, וכן לקוחות מאד מרוצים . יש בהנהלה דמות שמחבבת אותי אבל לא עם אופי חזק..היא לא מצליחה לקחת את ההחלטות הנכונות , יש שם דמות כוחנית ומאד אגרסיבית ... עם ניגודי אינטרסים שכבר שמטה לי את השטיח כמה פעמים מתחת לקרקע ,

רחליקה האחת

Member
מנהל
תודה על השיתוף

למרות שצר לי לקרוא זאת. אשמח אם תעני לי איזו פריסה ביצעת. רחליקה

גאוי7

New member
לגבי הפריסה

שאלתי את עצמי את השאלה כיצד לעליי לראות בצורה בהירה / ולכוון את עצמי בקונפליקט שיש לי בעבודה , זו פריסה של מתחילים, פשוט פתחתי לעצמי 3 קלפים ... אחר כך פרסתי ממוחשב פריסת התלבטות וקיבלתי ( לעניות דעתי ) כמעט תוצאה זהה ... זו התוצאה של הממוחשבת ... שיקול שלילי 1: - המאהבים מנהל חסר שיקול דעת ומוטה , אין בו יכולת החלטה - הכוח מופעל עליי כחניות מצד גורם שלילי במערכת שיקול שלילי 2 - תשע החרבות נגרמים לי המון חרדות במצב הלא פתור הזה ... שיקול שלילי 3 - שבע המטות קלף של מאבקים ..... שיקול חיובי 1: - נער הגביעים – קווים לדמותו של השואל שיקול חיובי 2 - חמש החרבות .. נצחון לכאורה כל הבחירות גרועות... ~~ שיקול חיובי 3 - שבע הגביעים קלף 7 גביעים הוא קלף מיוחד, המראה כי השואל יכול להפוך את החלום שלו למציאות. עכשיו זהו הזמן לפעול ולעשות, אולם כדי שזה יקרה, השואל צריך להפסיק לחלום, להתפכח מהנטייה שלו לבנות מגדלים באוויר ובמקום זה - לעשות. עיצה: - נער המטות נער המטות / VALET.DE.BATON / PAGE of WANDS השואל עדיין אינו יודע כיצד להתמודד עם המצב, והאמצעים שהוא צריך להפעיל "כבדים" מדי עבורו. אולם כיוון ההתקדמות העתידית שלו ברור, ובקרוב יוכל לבצע את תכניותיו. חוסר-יכולת להתמודד עם פרוייקטים גדולים מדי ביחס לכישורי השואל. - שש החרבות 6 חרבות – התמודדות נכונה עם בעיות דרך החשיבה יכולת להשתמש במגוון פתרונות בעת מצוקה, כשהקו המנחה הוא עשייה למרות הקושי. לא לאפשר לעצמך להיתקע, אלא להפעיל תקשורת גמישה וחשיבה

הינה תשובתי לאור הפריסה שפרסת

1 - שיקול שלילי = קושי בלישמור על ההיגיון הבריא בקשר לקונפליקט 2 - שיקול שלילי = שאננות שלא עוזרת ודאגת שווא בקשר לקונפליקט 3 - שיקול שלילי = הפעלת היתנגדות מיתוך צורך לישמור על עצמך 1 - שיקול חיובי = יכול לעודד אהבה כלפיך בקונפליקט הזה 2 - שיקול חיובי = יעזור ליך לימנוע צרות של אי שיתוף פעולה איתך בקונפליקט 3 - שיקול חיובי = יכול להביא אותך בקונפליקט זה להשקעה אחרת שתוצע ליך הצעה 1 = מכוונת אותך להגשים את מטרותיך ולחפש משמעות כניראה במקום אחר הצעה 2 = מציעה ליך ליסלוח לעצמך קצת יותר ולהבין כי אפשר לשנות ולהציל את המצב אם ממש תתעקש ליפעול בכיוון זה

גאוי7

New member
המון תודה , אהבתי !

אם אפשר רק לשאול מה זה אומר : שיקול חיובי של עזרה במניעת צרות ? מה הכוונה ? עזרה מלמעלה ? מצד גורמים שייקלעו לסביבתי ? אם הקלפים היו נפתחים לך היית מחליף עיסוק או מציל את המצב ? אני ממש מיציתי מיליון אפשרויות למצות ובכל פעם ( יש גורם טיפה הרסני במערכת סביבי ) שומטים לי את השטיח , ואני כמו נמלה בונה את הקן ההרוס שוב ושוב, הפעם רציתי לעזוב לקן אחר ...

סיכום הפריסה שעשית באתר

מראה שאתה יכול לסדר או שבעבודה יסתדרו איתך לגביי תפקיד חדש שמה או הוספת תפקיד או שבעצם היגיע זמנך לימצוא ליך כיוון חדש בקריירה לא כל קונפליקט חייב להיסתיים במפח נפש

רחליקה האחת

Member
מנהל
גאוי7 שבת שלום

נהוג להמנע מפריסות חוזרות סביב עניין דומה/זהה בפרק זמן קצר. עיצת הקלפים היא דווקא ללמוד יותר ולהרחיב אופקים. הכמיהה למרחבים באה לידי ביטוי בקלף נער המטות ומצביעה על בוסריות מצידך וצורך ללמוד ולהחכים כיצד לקבל מיומנויות חברתיות יעילות עבורך. לציין כי נער המטות מצביע על אינטואיציה טהורה המסייעת לך בדרכך. 6 החרבות תומך בצורך להרחיב אופקים ולהסתייע בזולת כדי להתרחק מהמצב באופן רגשי ולנתח אותו שכלית. אש ואוויר הם יסודות משתלבים וכאן המקום להצביע על העיצה של הקלפים שממליצה לך לשלב אינטואיציות וידע כדי להתקדם. אינטואיציה וידע אף יסייעו לך לצאת ממקום סוער לעבר מקום שלוו יותר- בפנים ו/או בחוץ. שבת מבורכת רחליקה

למעלה