זו התוצאה כפי שניתחתי אותה
כזכור זו הדילמה אני נמצאת בעומס בלתי סביר, שמפר לי את האיזון הפנימי תוך שמיציתי כבר את האפשרויות לשפר את מעמדי בחברה בה אני עוסקת ולפחות כרגע זה נראה על פניו בלתי אפשרי, כאשר מצד אחד מודים בכישוריי הטובים אך מצד שני מציבים אותי במצבים בלתי אפשריים אפשר לאמר מידי יום, תוך שמבטיחים דברים ולא עומדים בהם, גורעים ממצבת עובדיי אפילו בלי לעדכן אותי וכו'.. דברים לא סימפטיים במיוחד. !!! 5 חרבות –עליי להימנע מוויכוחים / בין פנימייים או עם ההנהלה / לבחון את הדברים לגופו של עניין , לא להיסחף , הנאהבים – קיים בי צורך לקבל החלטה על המשך דרכי // מאחר וכעת אני חשה כי העומס בלתי אפשרי לי , לדעת אילו השלכות יהיו להחלטה במקרה שלי להמשיך או לעזוב את העבודה... – ולהפנים השלכות אלו , כי איתן אצטרך להתמודד . ההחלטה אמנם תהיה קשה , ואני חשה כי קשה לי לקבלה, אך אני יודעת מה נכון וכל שעל לעשות הוא להקשיב לקול ההיגיון שלי ( במקרה שלי למשוך הלאה ולשפר את תנאיי כאמור נכון לדקה זו נראה בלתי אפשרי...או לעזוב את מקום העבודה ) , קלף 7 חרבות. רעיונות טובים שיורדים לרמה המעשית| לאחר שאקבל את החלטתי לגבי המשך התנהלותי / אהיה במיטבי האישי ואוכל לא רק לתכנן, כי אם גם לבצע. אתפכח מחוסר המעשיות שפקדה אותי ואחליט להיות יעילה ותכליתית. אדע מהי מטרתי ( במקרה שלי לעסוק שמקצוע שבו התחלתי אך במקביל להיות במצב אישי מאוזן ונינוח ולא כמו היום בו אני לחוצה בעצם אל הקיר כמעט מתחילת התפקיד ) ..., אהיה הגיונית ואעשה את מה שנכון לעשות ולא אאפשר לדבר להפריע לי . רעיונותיי יהיו טובים מאד להמשך דרכי ...אזכה בהתאם לכך לתכנן היטב וגם לבצע את תכניותיי, ואידע להוריד את רעיונותיי ותוכניותיי לרמה המעשית. הדרך לניצחון בקלף, היא דרך החשיבה וההיגיון. זה הזמן לפתור את הבעיות עם הראש, לתכנן תוכנית ולבצע. הקלף מראה כי יש לי את מלוא היכולת לבצע את זה , אשמח לתובנות נוספות... בברכה , גאוי 7