ההסבר פשוט למדי.
התמציות עובדות על המוח. ככל שיש יותר תמציות כך מתפזרת העבודה כלומר: תמצית שנלקחת לבד חזקה בהרבה מאותה תמצית בהרכב של 5 תמציות. אגב, בשנים אתריים זה בדיוק להפך, הם די מחזקים אחד את השני. אני מכירה מישהי שהכינה פעם לעצמה 18 תמציות (אין ספק שהיא הקטינה מאוד את האפשרות לפספס משהו
) מתי אפשר לשים יותר? באנשים רגישים מאוד - שם עדיפה עבודה מתונה יותר, וממילא הם צריכים המון הגנות. עבדתי פעם עם ריבוי תמציות ובשילוב של 3!!! תרכובות שונות שנלקחו כל תרכובת למטרתה לאורך אותו הזמן (לא יחד...) המטופלת היא אחד האנשים הרגישים ביותר שאני מכירה. אני לעולם לא מספרת למטופל מה יש בפנים. כששיניתי לה את התמציות היא הייתה אומרת, בתוך יומיים - שלושה
: הורדת לי משהו שעובד על X הוספת משהו שעובד על Y לעומתה, בתקופת לימודיי למדנו על התמצית Holly לרגע נדמה היה שהמורה מתאר את אחת מחברותי. בלי להסס לרגע, הכנתי לה בקבוק. אתם יודעים, לעבוד על המקור לבעיה... בתוך יומיים הבחורה התפתלה עם כאבי בטן. בלי לומר לי מילה היא נלחמה ולקחה עוד יומיים. בסוף נשברה והפסיקה. כששמעתי על כך, עודדתי אותה להמשיך לקחת. זו ללא ספק ריאקציה וזה חיובי מאוד. היא החלה לקחת שוב בתוך יום חזרו העוויתות בבטן. זה כמובן היה בלתי נסבל והיא הפסיקה שוב. היום, היא בטוח הייתה מקבלת מבחר תמציות שיגנו עליה ובכלל, לא בטוח שהייתי מתחילה עם תותח שכזה. לכן renon2000, משיכתך ל- 7 תמציות היא אולי עדות לרצון שלך בעבודה מתונה. מה שחשוב זה שלא תשליך את הצרכים שלך על אחרים 7 תמציות זה קצת מפוזר. ובכל זאת... אם רוב התמציות הן תמציות הגנה זה פחות נורא מאשר אוסף של תמציות עבודה. תמציות חזקות כדוגמת Holly, Chicory, Impatience, Beech, Heather רצוילהרחיקן זו מזו. מקווה שעזרתי,