שאלה על פרופיל

ofirforum

New member
שאלה על פרופיל

מה עדיף פרופיל 64 בגלל בעיה רפואית או 45 נפשי? על מה זה משפיע בצבא ועל מה במילואים?

carlos I

New member
64 !!!

איזו שאלה ....... ברור ש-64 ,זה לא פוסל אותך מתפקידים מעניינים עם אחריות עם 45 נפשי אתה אפילו לא יכול להתקדם בצבא.

דותן1

New member
לי דווקא טוב אם 45 נפשי....

עצה שלי לך תיהיה אם 45 נפשי, קודם כל אתה בוחר מה לעשות, אתה חייב ליהיות קל"ב, והמילואים זה יום אחד בשנה!!!! אני למשל עושה בסדיר 5-9 וגם ב-5 אני כל יום בבית..... בית זונות אחי...... הקב"ן הוא קוסם!!! אל תיפחד ללכת אליו! הוא יעשה לך רק טוב.......

itay 1

New member
כמה טוב שיש פראיירים אחרים...

ובאמת, לאותו אדון כנראה שלא ממש אכפת... איני אומר שאדם שמשרת כגובניק איפושהוא לא ראוי שאותה מדה של כבוד אותה מקבל לוחם יחידת עילית אבל אני רוצה לראות איך תראה המדינה הזו ברגע שתרווח רוח ההשתמטות...

hoggy

New member
עדיף ג´ובניק על משתמט

אני חובשת ג´ובניקית גאה בהחלט במה שאני עושה בדיוק כמו שגולנצ´יק או שריונר גאה במעשיו, אני מעניקה את ידיעותי וכשרונותי למען חיילים אחרים. ואתה ואני ידידי היקר מה שנקראים הפרייארים!!! אנחנו משרתים משתמטים ומדינה שלמה שלא יודעת להעריך, תמשיך בשלך ואני בשלי ושאותו משתמט ימשיך בשלו ונראה מי יצא הזוכה מכל הסיפור חזק ואמץ

dudemaster2002

New member
הלוואי וזה היה נכון.

יש לי פרופיל 45 ואני לא בחרתי מה לעשות, אני לא קל"ב ואני יוצא חמשושים.... לא נתנו לי הרבה ברירות, אמרו לי , "זה מה שאתה עושה"... אבל זה לא אומר ש64 זה יותר טוב....

ofirforum

New member
מה לא לוקחים לצבא עם 45 נפשי?

מה לא לוקחים לצבא עם 45 נפשי?

למעלה