שאלה על פסקל:

Cat Woman 2005

New member
שאלה על פסקל:

היי לכולם...יש לי בעיה רק התחלתי להשתמש בפסקל ואני לא מבינה כמה דברים: א. המסך של החלון הוא גדול על כל המסך כאילו איך לעשות אותו קטן שיראו את המסך (יש לי פסקל טורבו 7)? ב. איפה נשמרים או נמצאים הקבצים שאני עושה (אחרי שאני לוחצת על ALT וF9)? תודה לכל מי שעונה...

BeyondTheWall

New member
תשובות ...

1. תעשי alt+tab כדי לצאת מהחלון, ואז קליק ימני בtask bar על פסקל - properties -> במקום full screen סמני window 2. הקובץ exe לא נשמר, אלא אם תלכי איפשהו באפשרויות ותשני משהו מmemory לdisk.

Cat Woman 2005

New member
הצלחתי לשנות ../images/Emo13.gif תודה רבה אבל יש

לי עוד בעיה הקובץ נשמר איפה שרציתי אבל כשאני מדליקה אותו לא רשום כלום וזה ישר נסגר...

איפה זה נשמר...

הקובץ pas.* נשמר בתיקיה של פסקל/work. לא הייתי ברור... נגיד אצלי התיקייה של פסקל נקראת TP (זה ברירת המחדל) והיא נמצאת ב-Program Files. כאן ישמרו הקבצים: C:\Program Files\TP\work. בקשר להפוך את זה לקובץ exe: צריך ללחוץ על התפריט compile ואז ללחוץ על destination Memory. אחרי זה, יש מעל הכפתור הזה של הממורי שלושה כפתורים. אני אף פעם לא יודע על מה ללחוץ, אז אני לוחץ על ממורי ואז על שלותם. הלחיצה על שלושתם יוצרת רק קובץ אחד, שנשמר בתיקיית ה-work כמו שאר הקבצים הרגילים ששמרת. אהה ובמעבר ממסך מלא למסך רגיל אני משתמש ב-Alt+Enter. אם הצלחת לפתור את זה בדרך אחרת-אז יפה. מקווה שעזרתי, תומר

Cat Woman 2005

New member
הצלחתי להפוך את זה לדיסק וכשאני

כי כשאני לוחצת על destination Memory זה הופך את זה לדיסק וגם את התיקייה מצאתי (שאגב היא לא כמו שלך) והצלחתי שזה לא יסגר אבל כתוב לי מעל למה שאני כתבתי : One or more CON code pages invalid for given keyboard code. אתה יודע מה זה אומר? יש איזושהי בעיה? אהה ותודה על ההסבר שלך...

למעלה