שאלה על פנסיון

גלית123

New member
שאלה על פנסיון

שאלתי שאלה על פנסיון עבור הכלב הקצת בעייתי שלי (רב עם זכרים) וההודעה נעלמה. פעם ראשונה שאני בפורום הזה של תפוז. למה ההודעה נעלה? ובכל זאת מחפשת פנסיון לכלב שלא מסתדר בשום צורה שהיא עם זכרים שלא בכלובים. אשמח לקבל עצה...

*Michelle*

New member
פנסיון- תשובה לגלית

גלית, לא ציינת מאיפה את בארץ. בעקרון, הפנסיונים שאני מכירה שמים 2 כלבים באותו כלוב ובכל מקרה לא ישימו שני זכרים ביחד. בכל מקרה את צריכה לשוחח עם בעל הפנסיון, להבהיר לו את המצב ולוודא שהוא יכול להסתדר עם זה. כל מה שהוא צריך לעשות זה לא לשחרר את הכלבלב שלך בחוץ בשעה שזכרים אחרים בחוץ (פנסיונים טובים נוהגים לתת לכלבים שעות חצר מחוץ לכלובים). לא צריך להיות סוף העולם. כשיש רצון, יש פתרון. אישית נהגתי להשתמש בשירותי כלב-הוטל בעין איילה לשביעות רצוני.

**לילך**

New member
היי גלית

ההודעה לא נעלמה... מכיון שאנשים לא משרשרים לפעמים הודעות ,אזי מתבצע מידי פעם תהליך שירשור הודעות ובמסגרת התהליך הודעתך שורשרה בטעות להודעה אחרת. לגבי חיפוש פנסיון: בכל האתרים לבע"ח יש רשימת פנסיונים וגם בדפי זהב. אני אישית לא תומכת ברעיון של השארת חיית המחמד בפנסיון מהסיבה הפשוטה ,שלחיית המחמד יהיה מאד רע מחוץ לבית שאליו היא רגילה. זה מספיק טראומתי לה להיות רחוק מבעליה האהובים והמוכרים. שהייה במקום זר יכולה להיות חוויה מפחידה וקצת טראומתית ,שמעתי כבר על כלבים שנעלמו מהפנסיון ואבדו לבעליהם לנצח , כמו כן שמעתי על חיות מחמד שחזרו מהפנסיון עם פרעושים ועוד צרות צרורות. לכן הפתרון הרצוי הוא למצוא מישהו שיטפל בחיית המחמד שלך בבית.

גלית123

New member
חיפשתי ולא מצאתי

דרך כלל אני משאירה אותו אצל משפחה או חברים. אבל הפעם זה לא מסתדר ואני רגע לפני ביטול הטיול. הכלב אצלנו זה החלק המרכזי בבית (קצת חולני...). החלטתי להיות אמיצה ולבדוק אולי פנסיון שיהיה לו טוב בו. אבל הבעייה שהפנסיון היחידי שממש המליצו לי עליו הם מאפשרים לכלבים להסתובב בחצר ביחד ואני יודעת שאם הכלב (הקצת פושטק) שלי יסתובב עם עוד זכרים זה עניין של דקה עד שהוא מעצבן את שאר הכלבים ומקבל ביס.

למעלה