שאלה על פנטרי גו!

emiltayeb

New member
שאלה על פנטרי גו!

כמו שכולכם יודעים בקרוב יוצא הקליפ..עכשיו השאלות שלי הם ככה : 1.יש תאריך יציאה רשמי? 2.ראיתי שהם צילמו את הקליפ עם קהל חיי וזה..הקליפ יהיה ככה עם הקהל או שייעשו כמו שעשו עד עכשיו שיש סיפור לכל קליפ עם התאגיד הזה של החברה הזאת? או שהם יעשו מה שאני רוצה וחולם עליו שזה קליפ כמו בהופעה חיה וזה כי זה הכי מתאים לשיר הזה!

XoLilMissLolaoX

New member
תשובה

יש תאריך יציאה רשמי ב28 למרץ לפי מה שהם אמרו זה יהיה המשך לסיפור... לפני שהודיעו שהסינגל הבא יהיה פלטרי גו! אמרו שהם ימשיכו את הסיפור ויפתרו את הסוף הנורא של סינג...
ויסבירו למה הילדה הקטנה כך חשובה...
יכול להיות שהסינגל הבא הם יעשו קליפ עם הופעות בלייב שזה חלום של כולנו אגב

emiltayeb

New member
לא יכול להיות כנס/י בבקשה!

אנא התסכל בסרטון הבא : זה מצולם עם קהל חיי בהופעה!!! והוא אמר שזה לכבוד הוידאו! תסתכלי בשנייה 00:25 תשמעי מה הוא אומר לא יכול להיות שזה עוד קליפ משעמם! http://www.youtube.com/watch?v=y99cM8ckYnk

emiltayeb

New member
הכוונה שלי לקליפ שמתעסקים בסיפור יותר מדי

ולא בשיר

XoLilMissLolaoX

New member
אוקי חידשת לי ../images/Emo13.gif אבל!!! ונראה לי שתשמח../images/Emo3.gif

לא ראיתי את הוידאו הזה ולא אמרו את זה באף ראיון... אבל עשיתי קצת ריסרצ' וזה מה שמצאתי (מצוטט מראיון) : Gerard: Well we are going to take a break from the story for a bit until it feels like we got to the song that makes the most sense to do the last part. To me it feels like ‘Only Hope (For Me Is You)’ is the best one to do for the last part of the video so when we get there…I have lots of ideas but I like to keep it loose and I don’t over think it. I like to finalize things a week before, sometimes day of. וגם: Chelsea: So ‘Planetary (GO!)’ is your next single, what is the plan for the music video? Gerard: We are going to try and do something that we have never done before, I think we are going to perform with a real audience and make something visually cool looking- like it needs to be shot on all kinds of crazy different cameras. A live video but I think it’s going to look more artistic than that, I see big LED’s in my head, lot’s of lights and colours and sweat and audience but kinda more like a party! מקור: http://www.artrocker.com/node/33009#ixzz1GDyCAkLd מקווה שזה עונה לשאלה שלך אני מרוצה לא יודעת מה איתך
וזו בת אגב...

XoLilMissLolaoX

New member
הכוונה לא אמרו בראיון עד לא מזמן....

לא חשפו את האינפורמציה הזו עד לפני שבועיים הערך...

emiltayeb

New member
יששששששששששש אז זה יהיה קליפ בלייב!!!!!!!!

חלום אשכרה תודה רבה!

XoLilMissLolaoX

New member
באמת חלום שמתגשם...חסר להם שלא יעשו את

זה כמו שצריך!!! נקווה שג'רארד יודע מה הוא עושה עם הארטיסטיק שלו....

למעלה