שאלה על פירמוט..

abigaillovesmj

New member
שאלה על פירמוט..

יש לי מחשב נייד IBM X40 הוא מגיע ללא כונן CD וללא כונן דיסקטים ככה שמערכת ההפעלה יושבת לה איפשהו עליו באיזושהי מחיצה... כשקניתי את המחשב והדלקתי אותו בפעם הראשונה הדבר הראשון שזה הראה לי זה התקנה של ווינדוס... מישהו יודע איך מפרמטים כזה דבר? תודה אביגיל

YossXP

New member
תלוי..

אם אתה בסה"כ מעוניין לחזור להגדרות היצרן - תדליק את המחשב ותלחץ על הכפתור הכחול - Access IBM - בזמן שהלוגו של IBM מופיע על המסך. אז תקבל גישה למחיצה הנסתרת ותהיה לך אפשרות לבצע שחזור של מערכת ההפעלה. אם אתה רוצה להתקין מערכת הפעלה מדיסק, אז כנראה שתצטרך כונן אופטי חיצוני או Ultrabase עם כונן אופטי או שילוב של USBKey עם גישה לרשת (קיצר - סיפור מהפטרה בלי כונן אופטי)

abigaillovesmj

New member
כן התכוונתי לאפשרות הראשונה תודה

abigaillovesmj

New member
עוד שאלה...

יש אופציה במקום פרמוט? אני יודעת שיש כזה דבר בדיסקי ההתקנה של ווינדוס. אופציה שהיא לא התקנה מחדש אלא תיקון שגיאות או משהו כזה... ככה שום דבר לא ימחק מההארד דיסק. יש כזה דבר?

YossXP

New member
בעקרון כן..

אבל זה יהיה אפשרי אך ורק עם השתמשת בכלי הגיבוי Rescue and Recovery שמגיע מותקן עם כל ThinkPad. אם לא גיבית לפחות גיבוי אחד בסיסי עם הכלי, אז לא ניתן לבצע שחזור של מערכת ההפעלה בלבד - לפחות לא בלי שימוש בכונן אופטי חיצוני

למעלה