שאלה על פיל ג'קסון...

chaiel

New member
שאלה על פיל ג'קסון...

למה תמיד אומרים על בראיינט (ואני לא מתכוון שהוא יהיה הנושא) שהוא לא "שווה" כי הוא לא לקח אליפות בלי שאקיל ועל ג'קסון לא אומרים אתזה בעוד שהוא לא לקח אליפות בלי ג'ורדן+פיפן או שאקיל+ בראיינט (ועוד מספר של מסייעים לא רעים) (להזכירכם 4 מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה של המשחק) ד"א כתבתי אתזה עוד לפני המשחקים האחרונים פה. ועכשיו ברחבי האינטרנט (עמוד ראשי ESPN וגם בNRG) מופיעות כתבות שהיתרון של הסלטיקס הוא הדוק (עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי על לפני שבוע) ש-כ-ו-ל-ם כאן (כולל אוהדי סלטיקס) אמרו שהוא מאמן גרוע...

נשלח בלי התוכן

אולי זה בגלל שאני קורא במקומות של אוהדי סלטיקס שמנסים לגמד את ההישגים של ג'קסון לעומת אאורבך...
בכל מקרה, שמעתי אנשים אומרים על ג'קסון את זה...ההיפך, אומרים שאם הוא ייקח השנה הוא ישבור את זה כי את הקבוצה הזאת הוא בנה. אין לי יותר מדי מה להוסיף חוץ מזה שאתה כבר עם 9 אליפיות אז כבר קשה להטיל בהם ספק.

chaiel

New member
עוד מישהו אולי?

תשע תשע אבל אפילו לא אחת בלי השחקנים האלה...

כל ההשוואות וכל הקושיות האלה

אין בהם שחור ולבן נו ברור שפיל גקסון לא היה לוקח בלי גורדן פיפן שאק וקובי ואולי גם הם לא היו לוקחים בלעדיו? ואולי הוא היה לוקח במקום אחר? והם? ואולי לא? בחיים הרבה זה תזמון, להיות במקום הנכון בזמן הנכון ולהתחבר עם הסביבה לכדי משהו גדול יותר. במילה אחת - זן ולכן הוא הזן מאסטר
ולכן יש לו 9 אליפויות ובאופן אירוני פואטי משהו הוא לא מצליח לעבור את רד אאורבך הירוק עם הסיגר, שגם עליו אפשר להגיד "נו בטח, האם היה לוקח אליפות בסינסינטי או מילווקי? בלי ראסל? בלי קוזי?"

למעלה