שאלה על פונדקאות.........

30oldy

New member
שאלה על פונדקאות.........

שלום אנשים....... אני חדשה כאן...... מזה כמה שנים שאני רוצה להיות אם פונדקאית. אולי מישהו יכול לעזור לי עם מידע על זה?? לאן פונים? מה עושים? מההתחלה ועד הסוף. אני כל כך רוצה לעזור לכאלו שלא יכולים ואני לא יודעת למי לפנות. אשמח לקבל את תשובתכם. תודה.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה oldy../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ראשית, כל הכבוד לך על הרצון לעזור, אין ספק שנשים שבוחרות להיות פונדקאיות ניחנו בטוב לב ויכולת נתינה גדולים מאוד. האם בררת אם את עומדת בקריטריונים הראשוניים?

../images/Emo45.gif תודה על התשובה

ולא לא ביררתי דבר עדיין כאן זה התחלת המסע עבורי אני אשמח לשמוע כמה שיותר וכמו שאמרת : הקריטריונים- אשמח לדעת אותם תודה והלוואי ואצליח לגרום לאושר גדול

mondani5

New member
ברוך בואך!

ראשית אני מברכת אותך על המחשבה ,כדי להיות אם פונדקאית ישנם קריטריונים ברורים,את יכולה להתייעץ עם מנהלת הפורום מירב ,אם את מעוניינת בקריטריונים תשלחי לי מסר ואעביר לך ברצון. מאירית אמא של שיר ורון שנולדו מפונדקאית.

mondani5

New member
ליידי בל יקרה!!

היום בעוד שבועיים את בבית אחרי הכל,עם ארפי והקטנים,עם נתינה כזו לחיים . אוהבת אירית

mondani5

New member
ליידי בל יקירה!!! לא טעיתי!!

תקראי טוב את ההודעה ,עוד שבועיים תהיי אחרי הכל!!!!!!,עם ארפי והבנות בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!! כלומר בדיוק 5 ימי אישפוז מיום ראשון ואת בבית,לא טעיתי,אני סופרת אתך את הימים. אוהבת אותך ילדה וביום שתחזרי לעצמך אעשה על האש לכבודך, כי פיספת את המפגש הקודם ,ולא יצא לך להכיר את כל הבנות הנפלאות אחת,אחת. אוהבת אירית

בעזרת השם../images/Emo6.gif ושיעבור קל מהר והכי

חשוב שנפגש כולם כדאי לחגוג
ליידי אני במתח ומחכה כול יום להודעה בפורום על לידתך
מאחלת לך לידה קלה מהירה והכי חשוב שיעבור בשלום אמן ואמן
אל פחד יקירה קטן עלייך אחרי כול הדרך הנפלאה שעברת אין לי ספק שזאת תהיה הקצפת כולנו איתך מתפללים ומחכים......
בקשה לי אליך
אם ישארו לך כוחות שאי תפילה עבורנו אומרים שתפילה של יולדת נשמעת....... שבוע טוב שבוע של בשורות טובות אמן ואמן

קודם כל תודה גדולה לאירית המדהימה!!

אני תמיד מחדש שקוראת אותך ורואה את האהבה העצומה שיש בך לכולנו אני מרגישה כל כך מלאה באושר שהכרתי אותך והיה לי מזל גדול, גם לך אירית היקרה תודה על השעות הארוכות של השיחות והתמיכה והחברות הנפלאה יקרה
וכן הנה סוף סוף רואה את הסוף לפניינו הסוף של ההתחלה הנפלאה לעוד זוג בארצנו הנפלאה. אוהבת אותך איריתושששששששששששש
ולך ציצינה יקרה,מה זאת אומרת ישארו לי כוחות, בשבילך יקרה ובשביל כל הבנות פה יש לי את כל הכוחות שבעולם, ולבי תמיד מלא בברכות תקווה ואמונה שכל אחת ואחת פה מאיתנו אם זו פונדי מדהימה או זוג מיועד יצליח
תמיד יצליח!!!! אמן ואמן!!!!! לכולנו מטרה אחת משותפת וחיוביתלהביא שמחה ואושר תינוק/ת או שניים לעולם, להפוך את העולם שלנו מלא באהבה ושמחה. ציצוש את תהיי בלבי ובתפילתי בעת הלידה, אני מבטיחה!! וגם כל הבנות בנפלאות שכאן, תפילה להצלחה גדולה!!! בוקר טוב לכולן, אני בדרך לקופת החולים מוניטור ושאר הבדיקות הרגילות, עוד שמונה ימייייייייייייים...

mondani5

New member
ליידי בל יקירה!!!

וואו,את משהוא מזן לא ידוע,הלוואי עוד כמה כמוך עלי אדמות,דווקא את זו שתמכת בי ועודדת אותי במהלך ההריון. עוד שבוע בדיוק ,איזה אושר. תודה לך מקרב לב. לכם ציצינה ובנדה אני חייבת להפגש אתכן לפני הנסיעה אני רוצה לתת לכן משהוא שיביא לכם הרבה מזל. אוהבת אירית.

למעלה