שאלה על עצבים!

pop star

New member
שאלה על עצבים!

שלום לכולם! אני בן 19 ,ובזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעצבן ונלחץ מדברים ולא מוצא דרך לפרוק אותם... אני לא בן אדם אלים,אני לא שותה,ולא מעשן..כך שאני לא יכול לפרוק את המתח בדרכים הללו.. הייתי רוצה תשעזרו לי,ותתנו לי דרך להרגע עם עצמי..(אולי תרגילי נשימות או משהו?) בתודה -POPstar!!
 
רובנו

אלימים בפוטנציה, פשוט אנחנו מגבילים את עצמנו גם לצעוק על מישהו זה סוג של אלימות, גם כעס עצמי, אפילו יש מחשבות אלימות שלא מוצאות ביטוי חיצוני שאלה יותר עמוקה היא - מה גורם לך בזמן האחרון להילחץ ולהתעצבן, איזה מתח אתה אוגר לשאלתך - אני הייתי מפרק מתח קיים בריצה או באגרוף
אררררררררררררר
את הנשימות וההרפיה הייתי משאיר לאחרי סשן שכזה
 
אכן ../images/Emo195.gif

הצבא בשטח - כולם במתח
המתח הוא הסימפטום אתה יכול למצוא מה הסיבה? זאת אומרת מה ב"גיוס" או ב"צבא" מותח אותך? דברים שאפשר לשים עליהם את האצבע...
בשבילי אז המתח לפני הצבא היה בעיקר הפחד מהלא ידוע, מהעתיד והשינוי שבוודאי יקרה בחיי (ואכן קרה). יכול להיות שתוכל ללמוד כאן מאנשים כלים וגישות איך להתמודד עם נסיבות החיים באופן כללי מתוך התבססות בהווה. הגיוס הקרוב הוא רק הזדמנות שהחיים מספקים לך ללמוד את עצמך
 
יש פתרון!

קודם כל תקבל הגשמה עצמית: www.sahajayoga.com/experienceitnow תעשה את התרגיל ששם. אתו אתה מעיר את הקונדליני- הכח האמהי שנמצא בכל אחד. ברגע שהיא ערה היא מתחילה לעבוד על השליליות שלך. הבעיה שלך היא שליליות בצאקרה סוואדיסטאן אספקט ימיני שלך, המון המון שליליות. יפה קודם כל שאתה רואה בעצבים שלך משהו שלילי. כל פעם שאתה עושה את התרגיל הזה היא מתעוררת ועולה מעצם הזנב ומתחילה לעבוד על כל מה שלא טוב בך: כעסים, דאגות, רגשות אשם וכו'. תעשה את התרגיל ובסופו תשים את יד שמאל על האזור בין הבטן התחתונה לרגל בצד ימין שלך, ותשב ככה כשצומת הלב שלך על האזור הזה כמה דקות. תנסה ותראה מה זה עושה אצלך. אני אישית לא זוכר מתי התעצבנתי לאחרונה. וזה בניגוד ללפני תקופה לא רחוקה שבה ממש לא הייתי ככה. שלח לי הודעה, אם משהו לא מסתדר או בשביל עוד פרטים. אשמח לעזור בכל שאלה.
 
למעלה