שאלה על עמלת מכירה

שאלה על עמלת מכירה

re לאחרונה שמתי לב שהמחיר של העמלה (FEE) בפייפאל שלי שאני מקבלת עבור מכירה הוא גבוה מ-3.5 % שלוקחים באיטסיי.
בדקתי שוב וראיתי שזה לא השתנה בהגדרות של איטסיי וגם בחשבונית שלהם הם הרי מכניסים את זה ככה שלא יכול להיות שאני משלמת ישירות- או פעמיים.

ז.א. פיי פאל לוקחים עמלה.
ואם כן לפי מה וכמה?
לא הצלחתי להגיע לשום תוצאה חשבונית שמסבירה את הפער הזה. פעם יוצא לי 4.8% ופעם 6.3%. מישהו....

מישהו כאן מוודא את העמלות שלו? מה אני לא מבינה או לא קוראת נכון?

ושאלה אחרת לגמרי:
מישהי הזמינה ממני להכין לה מוצר לפסח - אמרתי לך שמאחר וזו הזמנה , ולא ממלאי קיים, אז היא צריכה לשלם לפני הביצוע. היא הסכימה לגמרי גם למחיר וגם לתנאי (היא כבר קנתה ממני מוצר דומה לפני שנה, גם עשיתי לה לפי הזמנה) וסכמנו בערך מה היא תקבל.
עשיתי ליסטינג "שמור" עבורה , שלחתי לה כבר 3 תיזכורות, והיא לא עשתה עדיין את ההזמנה.
בינתיים כבר גמרתי להכין וגם שלחתי לה תמונות אפילו של עוד אפציה אחת.
כאמור דממה.
זה מאד מוזר - היא היתה מאד מאד נחמדה וקואופרטיבית עד כה.
בהחלט נתתי לה אפשרות גם לוותר על המוצר (כי חשבתי שיש לי קונה אחרת - אם כי בינתיים זה התבטל
)
איך אפשר לדעת אם קרה לה משהו ושזו לא התעלמות מוחלטת! האם בכלל ניתן לעשות משהו?

בכל אופן אין לי שום רצון להתלונן עליה.

efratjewelry

New member
יש עמלה לאטסי וכמובן עוד עמלה לפייפאל

אם אני לא טועה העמלה של פייפאל היא 3.9% + 30 סנט (לא בטוחה אם זה 30 סנט או 0.3$)
זה מסביר את התוצאות השונות שאת מקבלת-ה30 סנט זה סכום קבוע והאחוזים תלויים בסכום העסקה

RolyzCreations

New member
אפרת ענתה לך לגבי עמלות פייפאל

לגבי הלקוחה, לקח להבא - לא להתחיל לעבוד על הזמנה לפני שהלקוח רכש את המוצר.
מה לעשות עכשיו? אם את יכולה למכור את הפריט בחנות תכתבי לה שוב עם דד-ליין שאחריו תכניסי את הפריט לחנות.
אם לא במילא אין לך מה לעשות חוץ מלהמתין לתשובה. אולי באמת קרה לה משהו והיא לא זמינה לענות לך....

בגלל שזה לפסח לא רציתי לחכות לרגע האחרון שזה

כבר כמעט....

גם חבל לי וגם לא נעים לי לקחת את המוצר הזה למכירה כללית אם פתאם היא תגיע.....

לגבי עמלת פייפא- אחרי ששאלתי הבנתי שחיי בלהות שם אינפורמיה ונכנסתי ובדקתי בפייפאל וראיתי אכן שאפרת צודקת = הם לוקחים באמת איזה 30 סנט + אחוזים שכן משתנים בין 2.5 ל 3.5 בערך מה שאני זוכרת... לא מעט יורד אם ככה. צריך לזכור לקחת את זה בחשבון יחד עם עמלת איטסיי זה מצטבר ל-7% וגם עד 10% על מכירות קטנות.

תודה לשתיכן

למעלה