שאלה על עיצוב GUI ב-WINFORM

doher

New member
שאלה על עיצוב GUI ב-WINFORM

איך אפשר ליישם FORM שיש בו לשוניות כלומר כמה FORMים שלכל אחד יש לשונית למעלה ואפשר בקלות לעבור בינהם כמו בVS.NET מעבר בין הקוד לדיזיין(DESIGN) או כל דבר שפתוח ... אני מקווה שהבנתם את הכוונה שלי. כמובן שאם אפשרי לעשות FORM אחד שיש לו מספר חלקים וללת לשונים לכל חלק זה אידיאלי ונכון יותר לדעתי. כמו כן אני בטוח שזה קל ליישום ב-VS פשוט אין לי מושג מה שם הפקד וגם אין לי מושג איך קוראים לזה באנגלית טכנית. בתודה מראש

doher

New member
אתה לא יודע אם זה יעזור ???

זה בדיוק מה שחיפשתי!!!!!!! תודה רבה. הסביבה הזו כל כך מפוצצת ברכיבים....לא יאומן ואני בדיוק עכשיו לומד xml web services עוד לפני שהצלחתי לעכל את ה - asp.net...... אחח כמה חומר...איזה בלגאן בראש.....עד מתי ? תודה רבה על הטיפ !!!

Justin Angel

New member
מה רע בפנאלים?

במקרה והייתי צריך פתרון כמו שאתה מציג (ואני לא בטוח שאתה צריך), הייתי יוצר מספר פנאלים שלכל אחד מהם יש טפסי צד שרת. הפקד "Panel" מאפשר לך לאגד מספר פקדים אחרים (ואפילו פנאלים אחרים!) ביחד תחת שם אחד. ניתן לתת לפקד תכונה Visiable ובאופן זה תוכל ליצור שמונצ'י בג'אווה סקריפט שלאחר לחיצה על לשונית יחשוף פנאל ויסתיר את הפנאל פעיל כרגע. אגב משהו מעניין לציין, דרך פקד הפנאל ניתן להיכנס לתוך אוסף הפקדים המוכל בו (באמצעות האוסף Controls).

Justin Angel

New member
תיקון קל

כנראה השעה, את תכונת הVisible הייתי משאיר ב-True (אחרת הפנאלים לא נשלחים למשתמש והג'אווה סקריפט לא יכול לגעת בהם) ומוסיף להם תכונת Style של Display על None. כמו כן הייתי יוזם אירוע צד לקוח בג'אווה סקריפט שמשנה לפנאל הרלוונטי את ה-Display ל-block.

doher

New member
תודה על הטיפ אבל....

אני מדבר על WINORMS אם לא שמת-לב בגלל השעה
חוצמזה אין לי שמץ ב - JAVA-SCRIPT .. בכל מקרה אני מקווה שהלכת לישון כי אני רק עכשיו בדרך למקלחת לפני השינה.......

Justin Angel

New member
אז זה אמור להיות פשוט יותר

תיצור פנאל, ובהתאם ללחיצה על הכפתור קישור אתה תציג את הפנאל הלרוונטי בעזר תכונת visible ותעלים את הלא רלוונטים.

למעלה