שאלה על עונה שלישית...

nazgul2003

New member
שאלה על עונה שלישית...

היום היה פרק 6 עם הספינת רפאים שגם בלה ראתה.. דין וסאם דיברו על העיסקה שוב.. ועל כך שסאם ירה בשדת הצומת. הרי באותו יום שהוא ירה בה היא אמרה שמישהו מחזיק בחוזה.. לא מישהי.. הכוונה לאליסטייר? כי איכשהו זה נראה יותר הגיוני מלילית'..גם אחרי הפרק המעולה יש לציין של יום חמישי של העונה הרביעית.. זה נשמע יותר הגיוני כי אליסטייר אמר שהוא חיכה לדין או משהו כזה. אשמח לתשובה כי לא זכור לי שהזכירו אותו לפני עונה 4. תודה :)

becker16

New member
../images/Emo58.gif

לילית' החזיקה בחוזה של דין,לאליסטר אין קשר בכלל לחוזים, הוא האחראי על העינויים בגיהנום. או היה לפחות :)

../images/Emo58.gif זה שאלה D: לגבי התשובה שלך

מי זאת לילית' כי גם אני בפרק הזה ואין לי מושג מי זאת ><

nazgul2003

New member
אני כבר רואה את עונה 4...

לילית' זו האחראית על החוזים כביכול ועל השדים בגיהנום.. אבל אני לא בטוחה מי נמצא מעליה! פשוט זה היה נשמע כאילו זה אליסטייר לא משנה :)

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

לילית' ממש לא זאת שאחראית על החוזים והשדים בגהנום זה שהיא שדה חזקה לא אומר שהיא זאת שאחראית על זה הרבה שדים מסוגלים לעשות חוזים היא כרגע השדה הכי חזקה שמסתובבת על פני כדור הארץ,על פי מה שאנחנו יודעים וגם היא בסה"כ בובה על חוטים של מישהו גבוה יותר ממנה שבמקרה הזה הוא לוציפר

becker16

New member
../images/Emo58.gif

לילית' מחזיקה בחוזים,היא לא עושה אותם. אנחנו יודעים שהיא מחזיקה בזה לפי מה שבלה אמרה לסאם ודין, אבל מצד שני היא לא כזאת אמינה. זה נשמע הגיוני בכל אופן,זאת הסיבה הרי שהם הלכו אחריה ב3X16

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

היא החזיקה בחוזים שלהם זה לא אומר אבל שהיא מחזיקה בכל החוזים(לא שזה ממש רלוונטי לסידרה)

becker16

New member
../images/Emo58.gif

לילית' מופיעה לראשונה ב3X12,אבל מדברים עליה כבר כמה פרקים לפני. היא גבוהה בהירככיה של הגיהנום..בעונה שלישית בעיקר מציגים אותה כמישהי שרוצה להרוג את סאם,כי היא רואה בו תחרות. בעונה הרביעית אבל הסיפור שלה לוקח כיוון חדש, אגב היא עדיין לא נראתה בעונה 4 (חוץ מב4X06 בהזייה של דין). עוד שבוע נראה לי היא תהיה

nazgul2003

New member
כן כך תיארתי לעצמי...

סתם רציתי לדעת כמה דברים.. את כל שאר הדברים שאמרת ידעתי! תודה בכל מקרה :)

מישהו הלך לראות את הסרט של ג'נסן מיי בלאדי

וולנטיין בסינמה סיטי ? גם שם זה בתלת מימד?

למעלה