שאלה על סרילנקה יש או אתם מכירים מישהוא שהיה בסרילנקה אחרי הצונמי. אני ישמח לקבל פרטים.
S sharon002 New member 8/8/05 #1 שאלה על סרילנקה יש או אתם מכירים מישהוא שהיה בסרילנקה אחרי הצונמי. אני ישמח לקבל פרטים.
U urbanrider New member 8/8/05 #2 אבא שלי היה והוא אמר שעם הנהג מונית לא היה אומר לו שפה היה צונמי הוא לא היה יודע שהיה שם צונמי
S sharon002 New member 8/8/05 #5 אל תבהלי סך הכל רציתי לראות עד כמה הצונמי השפיע על צורת החיים שלהם ואם אפשר לנסוע לגלוש שם בזמן הקרוב.
אל תבהלי סך הכל רציתי לראות עד כמה הצונמי השפיע על צורת החיים שלהם ואם אפשר לנסוע לגלוש שם בזמן הקרוב.
M morila New member 8/8/05 #6 שמעתי ש.... רק עכשיו מתחילות להתפרץ כל המחלות והבלאגאן מהגופות שהיו.... ושמעתי שאולי כדאי לחכות שנה שנתיים עד שמגיעים לשם כדי שהכול יתנקה...
שמעתי ש.... רק עכשיו מתחילות להתפרץ כל המחלות והבלאגאן מהגופות שהיו.... ושמעתי שאולי כדאי לחכות שנה שנתיים עד שמגיעים לשם כדי שהכול יתנקה...
U urbanrider New member 8/8/05 #7 לא יודע לגבי מחלות והכל כי אבא שלי היה שם מהעבודה אבל אתה יכול לקחת מלון מ50 רופי לילה ועד5000 רופי ללילה 50 רופי זה 5 שקל
לא יודע לגבי מחלות והכל כי אבא שלי היה שם מהעבודה אבל אתה יכול לקחת מלון מ50 רופי לילה ועד5000 רופי ללילה 50 רופי זה 5 שקל
S sharon002 New member 9/8/05 #9 זה כבר פעם שלישית שלי שם פשוט מאז הצונמי לו שמעתי שמישהו מהגולשים היה שם, אז רציתי לברר עם מישהו מהגולשים היה שם לאחרונה.
זה כבר פעם שלישית שלי שם פשוט מאז הצונמי לו שמעתי שמישהו מהגולשים היה שם, אז רציתי לברר עם מישהו מהגולשים היה שם לאחרונה.