שאלה על סרט צרוב divx

hilapo

New member
שאלה על סרט צרוב divx

שלום לכולם יש לי סרט שראיתי במחשב עם תרגום לעיברית.. אתמול קיבלתי את ה-dvd divx שלי הכנסתי את הסרט וראיתי אותו בלי תרגום...איך אוכל להוסיף לו את התרגום שכבר קיים בדיסק? ועוד שאלה:אני רוצה לצרוב תמונות וסרטונים קצרים שצילמתי במצלמה הדיגיטלית שלי ושיהיו בדיסק 1 צרבתי אותם ב-"דאטה"...ולא רואים את הקליפים ב-dvd...איך צריך לצרוב אותם? תודה מראש הילה

look1234

New member
יש הסברים רבים בשאלות הנפוצות

לגבי חיבור התרגום לסרט. בעיקרוון יש כיום dvd שקורא צרובים ומסוגל לצרף את התרגום באופן זמני כמו בדי.וי.די רגיל. תלוי מה יש לך. חפשי בשאלות הנפוצות תשובות לחיבור תרגום לסרט

hilapo

New member
תודה אבל לצערי לא מצאתי אף תשובה

שענתה לשאלה שלי לגביי איך זה שבמחשב אני רואה את התרגום וב-dvd divx אני לא רואה תרגום. ומה לגביי השאלה הראשונה? תודה

להלן הסבר קצר

יש DVD שמראים כיתוביות ויש שלא יש DVD שמראים רק כיתוביות באנגלית ובעברית מראים גיבריש יש DVD שמראים כיתוביות בעברית אבל בכתב ראי בקיצור אף אחד לא יכול לנחש מה יש לך תשאלי את מי שממנו קנית בדרך כלל ה DVD מראים כיתוביות בעברית בתנאי שהם בפורמט SRT ובתנאי שהם צרובים על ה CD בדיוק באותו שם כמו הסרט ולא בשום ספריות ובתנאי שלפני הצריבה הפכו אותם בתוכנה מיוחדת

Ncoder

New member
לא כל DVD-DIVX קורא כתוביות ...

עבור השאלה השנייה יש לדעת במה בדיוק ה-DVD שלך תומך, זה שקנית DVD-DIVX לא אומר שזה מכשיר סוף הדרך שיקרא הכל (למרות שיש דווקא כמה יצרנים שטוענים בדיוק כך והם פשוט משקרים) . אם יש לך חומר בפורמט DV-AVI אז תחליט לאיזה פורמט אתה רוצה להמיר אותם, אם אתה רוצה לצרף גם תמונות אז זה כבר עניין של עריכה, יש המון תוכנות עריכה כמו Premiere ו-Pinnacle ועוד אחרים לרמות שונות של ניסיון... תן לנו קצת יותר מידע על מה שאתה רוצה בדיוק וננסה להמליץ לך על התוכנה המתאימה ביותר עבורך. מומלץ גם שתנסה בפורום "הפקת וידאו" .

Mashakos

New member
גם אתה קנית את ה-LG?

אם גם אתה קנית את הLG שקורא divx, אבל לא מראה את הכתוביות, אז תדע שהוא לא תומך בכתוביות בעברית בסרטי divx. אין קשר לזה ששני הקבצים יהיו באותו השם, ניסיתי את זה לא עובד. אתה צריך שהכתוביות יהפכו לחלק מהסרט, קובץ אחד. יש כמה מדריכים לזה. אני כבר התייאשתי כי זה יותר מידי ארוך. אני מחר הולך לטרקלין חשמל לצרוח על המוכר החמדן שאמר לי שהוא תומך בעברית....

hilapo

New member
כן זה ה-LG קניתי בדיוטי פרי

ולפי מה שכתוב זה קורא הכל ... תודה בכל אופן של העזרה. אה ואני בת.

Mashakos

New member
עוד יותר טוב!!!!

LG-DV9723P?????? השארתי הודעה חדשה בנושא ...

למעלה