שאלה על סרטים - S.O.S

WhiteSnake 85

New member
שאלה על סרטים - S.O.S

לאחרונה הורדתי את הסרטים (בעקבות המלצותיכם): Sanjuro ו- Ran אך כמה צפוי והסרטים הם ביפנית ללא תירגום או דיבוב כלשהו. מישהו יכול להציל אותי ולתת לי בבקשה קישור לתרגום או כל פתרון אחר שלא חשבתי עליו? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

תתחיל לשמור על הרקמות הרכות שלך!

אם יש לך ספק, שאל את Avima מה קרה לו!

budoka

New member
גיאאא!!! - מאה שקל../images/Emo98.gif

אין סיכוי. הרמה שלי ביפנית מתאימה לתרגום כמו שילד בן 4 נמצא ברמה מתאימה לקריאת עבודת פוסט-דוקטורט במכניקת קוואנטים.

סליחה?!

סנסאי מושיקו קיבל תואר פרופסור מן המניין מאוניברסיטת לטביה באומנויות לחימה סלאביות כבר בגיל שנה וחצי! אז אני מבקש!

בודוקאן

New member
בודוקא אתה יכול לתרגם?

קיבלנו לאחרונה קלטות מדהימות של איסאו אוקנו (ממנו...), הוא מדבר שם בלי סוף, והיינו מתים לדעת מה הוא אומר. תודה.

ana1986

New member
יש אתרים שאפשר להוריד מהם

תוכנת כתוביות ובאתר יש גם כתוביות להורדה להמון סרטים. תנסה.

שיט, עכשיו סיבכתי אותו ../images/Emo13.gif

מי זה איסאו אוקאנו? (אני מניח שזה איזשהו ג´ודוקא מפורסם שנתן את הקלטות ליונה בעת ביקורו ביפן). דרך אגב, יש חדשות מהביקור?

בודוקאן

New member
אל תדאג

לא סיבכת אף אחד, אם יתענין - טוב, ואם לא, אני בהחלט מבינה. איסאו אוקנו נחשב לאחד מגדולי הטכנאים, ואחדים טוענים אף שהוא הגדול שהיה אי פעם. פעמיים אלוף יפן (משקל פתוח) ועוד תארים שאיני זוכרת, כי ההישגים התחרותיים של זה או אחר מעולם לא ענינו אותי יותר מידי. לראות אותו עובד, זה פשוט נפלא. יש אומרים שרק הוא מסוגל לעשות את זה (כולל עמוס, ממה ששמעתי). עבודת הקרקע שלו היא מעולם אחר. אתה מוזמן לראות, ואם יש בעיה של ניידות, תגיד ואאסוף אותך. יש רשמים מיפן, למעשה כתבה על האימונים בקודוקאן, אבל אני עצלנית מושבעת ועוד לא הכנסתי לאתר. אולי עכשיו...(שונאת להקליד). להת´

מאיפה הורדת סרטים באורך מלא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|?

יש אתרים שניתן להוריד מהם סרטים באורך מלא???

WhiteSnake 85

New member
אתרים לא

אבל ישנם תוכנות שונות שמהם אפשר להוריד מגוון רחב של סרטים וגם הופעות קראטה,קפואירה וקונג פו. אני אישית מצאתי רק בתוכנה: Emule ואלה סרטים באורך מלא...

יעל :-)

New member
אתה יכול להוריד כתוביות לסרט

יש כל מיני אתרים שיש בהם קבצי כתוביות שניתן להוסיף לקבצי סרטים למחשב. יש תוכנה שמשלבת בין הכתוביות לסרט. צרפתי כתובת של אתר שניתן להוריד בו את התוכנה. בנוסף, בתחתית העמוד הראשי תמצא קישור ל- DivX Subtitles. שם תעשה חיפוש. מצאתי שם כתוביות באנגלית לסרט שנקרא Sanjuro, אולי זה מה שהתכוונת (הוספתי קישור גם לדף התוצאות שקיבלתי). מקווה שזה יעזור. ואם לא, אז יש פורום שנקרא סרטים וכתוביות DivX, אולי יוכלו לעזור לך שם.

kei c

New member
מה השמות המלאים לסרטים?../images/Emo185.gif

אני אנסה לחפש תרגום ולעזור!

למעלה