שאלה על סקוטלנד

שאלה על סקוטלנד

שלום לכולם
יש לי שאלה אחת קטנה: האם קיים בית כנסת בסקוטלנד שבו מתפללים כל יום תפילה אחת לפחות
אני יודע על בתי כנסת שמתפללים בהם רק בשבתות אז רציתי לדעת אם יש בית כנסת (אפילו אחת) שמתפללים בו כל יום (לא חשוב איזו תפילה). תודה רבה לכל העונים

צירפתי לך לינק

אני ממש לא דתייה אבל כדאי לך לנסות באתר שצירפתי, יש שם מידע על בתי כנסת בכל העולם... מקווה שזה עזר.

תודה רבה../images/Emo70.gif

אולי מכיר בית כנסת כזה במדוייק
כי באתר שהבאת לא כתוב אם התפילה היא יומית או לא.

מצטערת...

אבל ממש אין לי מושג, הפעם האחרונה שביקרתי בבית כנסת הייתה לפני שנים וגם ככה אני גרה בלונדון אז אני לא יודעת מה קורה בבית כנסת בסקוטלנד. אבל נראה לי שבבתי הכנסת הגדולים יש תפילות כל יום.

אוקיי, ממש תודה רבה לך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני אנסה ליצור קשר עם האחראים בבתי הכנסת שם. שוב תודה רבה

blixgirl

New member
היי רונלדיניו

אני גרה בסקוטלנד וכן יש הרבה בתי כנסת בגלזגו (אני לא מכירה את החלק המזרחי - אדינבורו מהבחינה הזו) יש בתי כנסת לכל הזרמים ביהדות:אורתודוכסי,קונסרבטיבי וגם רפורמי. מצרפת לך שני בתי כנסת בגלזגו ואת האתר של המועצה היהודית של גלזגו, יש להם מייל וטלפון אם תרצה לשאול על זמני תפילה ואירועים וכו.(ראה בקישור בסוף ההודעה) אתה מתכוון לעבור לאיזור או בא לטיול או ? בית כנסת האורתודוכסי : 222 Fenwick Rd. Glasgow 0141-5778200 בית הכנסת הרפורמי : Glasgow New Synagogue 147 Ayr Road, Newton Mearns, Glasgow G776RE Tel: 0141 638 8392 Email: [email protected] Web: www.gns.org.uk Email: [email protected]

תודה לך ../images/Emo13.gif

ולשאלתך, אני מתכוון רק לבוא לטיול אבל חשבתי לשאול פה בתקווה שמישהו (כמוך) שגר בסקוטלנד יענה לי. בכל זאת תודה
.

lilach de

New member
why Scotland????

shouldn´t you be in Barcelona ??????
btw, there are two synagogs here in barcelona :)))

למעלה