שאלה על ספציפיים מתי בערך מתחילים הספציפיים?
ח חד קרן89 New member 13/5/07 #3 כן גם ככה אין נושאים מעניינים במיוחד בפורום כרגע....אז אנחנו לא צריכים אנשים כמוך שלא שמים לב לנושאים הנכתבים בפורום
כן גם ככה אין נושאים מעניינים במיוחד בפורום כרגע....אז אנחנו לא צריכים אנשים כמוך שלא שמים לב לנושאים הנכתבים בפורום
ט טיק טאק1 New member 13/5/07 #4 למה ככה חד קרן... תן לאנשים לכתוב מה שבראש שלהם...למרות שזה שנוגד לדעתך...
ט טיק טאק1 New member 13/5/07 #6 גיבור אתה ..אה יש לי שאלה...עדנה המורה להסטוריה בטכני בחיפה.. תמיד במשך 30 שנה שהיא מלמדת הייתה סיוט של התמיד...?
גיבור אתה ..אה יש לי שאלה...עדנה המורה להסטוריה בטכני בחיפה.. תמיד במשך 30 שנה שהיא מלמדת הייתה סיוט של התמיד...?
X x Demonic Bitch x New member 14/5/07 #8 ../images/Emo41.gif כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
M mgd3 New member 14/5/07 #9 עדנה היא המורה... הכי טובה שהיתה לי להיסטוריה בכל הזמנים , מלמדת באופן מעניין מאוד את החומר ובזכותה קיבלתי מעל 85 בסופי .
עדנה היא המורה... הכי טובה שהיתה לי להיסטוריה בכל הזמנים , מלמדת באופן מעניין מאוד את החומר ובזכותה קיבלתי מעל 85 בסופי .
ט טיק טאק1 New member 14/5/07 #10 היא מורה טוב מעבירה את החומר בצורה טובה..אבל. ציונים גבוהים קשה לקבל אצלה...85 זה באמת נדיר.....עוד משהו הרבה מפקדים ומדריכים פוחדים ממנה ברמות...
היא מורה טוב מעבירה את החומר בצורה טובה..אבל. ציונים גבוהים קשה לקבל אצלה...85 זה באמת נדיר.....עוד משהו הרבה מפקדים ומדריכים פוחדים ממנה ברמות...