שאלה על סנדלי שורש:

almog1620

New member
שאלה על סנדלי שורש:

היי, אני גיי ועוד כמה ימים אהיה בן 16. קניתי סנדלי שורש בצבע אינדיאן כי בבית הספר שלי אסור לבוא עם כפכפים, ועכשיו קיץ אז חייבים נעל פתוחה. האמת שאף אחד בבית הספר לא צחק על הנעל החדשה שלי, האמת שרק החמיאו לי. הכל טוב ויפה אבל בית ספר זה דבר אחד ומקום מגפש הומאי זה דבר אחר, אז השאלה שלי בקיצור היא:
אף פעם לא ראיתי הומו עם סנדלי שורש ואני הולך המון למקומות של הומואים. האם סנדלי שורש נפוצות בקהילה? אם כן, בקרב איזה קבוצת גיל? ואם למישהו פה יש סנדלי שורש, אשמח אם הוא יציין זאת רק כדי שאדע שאני לא לבד. תודה רבה :)

hatzilonit

Member
מנהל
שאלה חשובה מאד. שים לב -

מאחר וסנדלי שורש (מכל צבע או סוג) אסורים לנעילה ע"י אגודת ההומואים של תל-אביב, אם היית נתפס ע"י משטרת האופנה, כרטיס החברות (Gay Membership Card) שלך בקהילה הגאה היה נשלל על המקום.
אם עדיין לא הספקת להרשם כחבר במועדון, הייתה נרשמת הערת אזהרה בתיק האישי שלך.
בגבולות ת"א, נעילת סנדלי שורש מורשית רק עבור לסביות מתת-סוג A2 וכמובן, סטרייטים.

מזל ששאלת. חבל אם היית טועה ישר על התחלה. בהצלחה בהמשך דרכך הגאה.

Uri04

New member
נו באמת

אני נועל סנדלי שורש בקיץ (לפעמים. הנוכחיות לא ממש נוחות לי ויש להם רצועה עם איזה צ'ופצ'יק בולט שמגרה לי את כף הרגל) וגר בתל אביב ואף אחד עדיין לא עשה לי רגשי על זה.

hatzilonit

Member
מנהל
מה מס' חבר שלך?

תחכה לקנס בדאר על "הריסת בדיחה טרם זמנה"

hatzilonit

Member
מנהל
זה לא אני, זה האינטרנט

עכשיו כל פעם שאראה חתיך בקרוקס, אחשוב שזה אתה

almog1620

New member
תודה, אבל......

שאלתי שאלה רצינית, וחבל שאתם עושים מזה צחוק....
דבר ראשון אני שמח שאני לא ההומו היחיד שיש שלו סנדלי שורש, ובקשר לזה שאמרו שאני לא יודע מי הומו ומי לא: לרוב אני יודע כי אני מדבר על הומואים שאני רואה במקומות של הומואים, למש באיגי בעיר שלי אין אף אחד עם סנדלים ובמצעד הגאווה הקודם הייתי בגן מאיר שעתיים ולא ראיתי אדם אחד עם סנדלי שורש.
אשמח לקבל עוד תשובות הגיוניות. תודה

מעבר לצחוק יש כאן קו רציני בתשובות.

להיות הומו זה לא לפי סממן חיצוני כזה או אחר. אם נוח לך בסנדלים החדשים שלך, תהנה. חבל שבגלל סנוביזם הומואי (שמטבעו הוא שיטחי) אתה נכנס ללופ עם עצמך. העולם סובב סביבך יקירי, לא אתה סביב העולם.

Uri04

New member
עם כל הכבוד, המקומות שציינת מייצגים רק פן אחד של הקהילה

חיי הומו ממוצע בתל אביב (או בכלל) לא סובבים סביב איגי והמרכז הגאה. יש הרבה מעבר והרבה כאלה שלא מיישרים קו עם סגנון מסויים של התנהגות או קוד לבוש.

aשרון

New member
או במילים אחרות...

אנשים הם אנשים, כל אחד הוא עולם ומלואו וכל אחד מביא את עצמו, איך שהוא, לעולם.

Uri04

New member
חמוד, איך אתה יודע מי הומו ומי לא?

יש הרבה שאתה נתקל בהם ברחוב ואין לך מושג מה הנטיות שלהם במיטה, נכון? אני אישית נועל לפעמים סנדלי שורש ומכיר עוד כמה הומואים שנועלים כאלה.. ה"קהילה" אינה באמת קהילה סגורה עם חוקים מובנים. שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

Bloodnut

New member
אני נועל שורש אינקא

והם סבבה לגמרי. לך עם מה שנוח. זה לא בתל אביב שכולם (כולל ההומואים) מסתובבים בכפכפים?!

hatzilonit

Member
מנהל
אבל ברצינות, תעשה מה שנוח לך

מקום יחיד שסנדל לא מומלץ בו זה מועדון ריקודים - כשדורכים לך על רגל חשופה זה הכי לא כיף שיכול להיות

למעלה