שאלה על סירים....

שאלה על סירים....

היי, בבית יש לי סירים ברובם של סולתם ואחד של נאופלם. רציתי לשאול האם הסירים של go green טובים... האם לקנות? יש מבצע עכשיו במשביר ואני מתלבטת אם הם בכלל טובים... מה אתם אומרים? איזה סירים טובים והאוכל לא נדבק בהם?

IliAsh

New member
צהריים טובים
!

גם רוב הסירים שלי הם של סולם ואין תלונות, הסוטאז' אפילו עבר אפיה בתנור וגם בישול של כמה ריבות וטפו-טפו
לגבי ה"ירוקים" למינהם-יש לי שתי מחבתות של קנווד עם ציפוי קראמי ולרוב שום דבר לא נדבק, מדי פעם פתאום איזו חביתה מזייפת לי אפילו שאני משמנת,אבל לדעתי זה גם תלוי בחום המחבת לפני הטיגון -צריך להכיר קצת את העסק ממש כמו עם תנור ביתי
לגבי הדברים היוקרתיים לא יודעת מה לומר לך כי אני פשוט מתקמצנת לקנות

milch

New member
היבט הצרכנות הנבונה

ממליץ לעשות חושבים ולודא האם חסר לך כלי כלשהו לבישול נכון לעכשיו והאם באמצעות הכלים שיש לך אינך מגיעה לתוצאות הרצויות. נושא הבישול אצלי די חשוב ומשמעותי אך מעולם לא חשבתי לרכוש כלי כדי "להתחדש" או "להצמד לצו אופנתי". הכל לפי הצרכים בלבד, מה גם שמדובר בסכומים לא מבוטלים.

לכן אני מתלבטת... יש לי מספיק סירים אך

בחלקם האוכל נדבק לסיר ואני רוצה "להעיף" אותם אבל לא מעיפה עד שיש אחר במקום. נכון שזה יקר אבל מצאתי מבצע ש-99 ש"ח לסיר וחשבתי לקנות אחד כי הוא נראה שלא ידבק בו המזון. אבל לא מכירה את החברה...

milch

New member
נראה שלא ידבק בו המזון?

על סמך "נראה שלא...", אינני בטוח שזה בסיס לקבלת החלטה. ד"א, בכלי נירוסטה אף פעם לא נדבקים לי דברים.

למעלה