שאלה על סימ סיטי 4!!!

שאלה על סימ סיטי 4!!!

שאני מתחילה לשחק אני בונה להם הכול: בתים,חניות,מפעלים וכל הכשור לחינוך ומשטרה ובית חולים אבל אחרי כמה זמן תמיד יורד לי הכסף!! אז השאלה שלי מה אני יכולה לעשות כדי שיעלה לי הכסף? תודה מראש!!!

צחקן

New member
מיסים!

ב"ה ולא לשים הכל בהתחלה. לאט לאט. יש מדריכים בארכיון הפורום שכתב fasterNY. חפשי!.

S i M a N

New member
יש בסימיל את המדריכים ../images/Emo108.gif../images/Emo60.gif

http://www.simil.co.il

fasterNY

New member
בדרך כלל...

קוראים לזה חנות... לכל חנות יש שם אחר... לדוגמא, אופיס דיפו - 100 שקל לסימסיטי דלוקס... וכדוגמא נוספת, חנות פריק בת"א, שגם שם נמכר הדלוקס ב100 שקל. לא משתלם לקנות את סימסיטי 4 הרגיל, תחפשו את הדלוקס.

fasterNY

New member
יש את הדרכים הלא חוקיות...

אבל... זה לא חוקי... ולא מומלץ. המשחק באמת שווה כל אגורה...

fasterNY

New member
תראה...

אם אתה באמת מכור, אז תמצא את ה100 שקל בשביל לקנות את הדלוקס... אין מה לעשות... אני קניתי את הרגיל... 100 שקל... ואז מצאתי את הדלוקס, שמשפר את המשחק בצורה כל-כך משמעותי... אז קניתי אותו גם ב100 שקל... יש משחקים שצריכים לקנות... מגיע למי שעשה משחק כל-כך טוב את הכסף...

blue skies

New member
שאלה,

האם יש צורך לקנות את שני המשחקים או שאפשר רק את הדלוקס? ומה דרישות המערכת שלו?

fasterNY

New member
צריכים רק את הדלוקס...

הוא מגיע בשני דיסקים, והדרישות זהות לדרישות של סימסיטי 4 הרגיל. המחשק יחסית ישן, ולכן הדרישות נמוכות יחסית.

fasterNY

New member
אני חושב שהשאלה היא לא השאלה הנכונה

אני חושב שהשאלה צריכה להתחלק ל2: 1. למה יורד לי הכסף כל-כך מהר? 2. מה אני יכולה לעשות, בשביל להגדילא את ההכנסות שלי? את יכולה לקרוא את המדריכים שכתבתי בסימיל לגבי הדברים האלו. אבל בכל מקרה, תמתיני עם כל השירותים שאת נותנת לתושבים שלך. הם לא באמת צריכים מים ישר על ההתחלה, ולא תחנות אוטובוס... הם לא צריכים ממש בית תיכון, ולא אוניברסיטה... הם יסתדרו גם בלי משטרה, ושריפה הם ישרדו עד שלב מסויים... ככל שתדחי את הדברים האלו, הם יאהבו אותך יותר כשכן תתני להם אותם. בינתיים, תבני כמה שיותר, עם כמה שפחות שירותים. בית ספר יסודי שווה לבנות, כי זה נותן להם טיפה של שכל, מספיק בשביל לעבוד במפעלים, או מסחר פשוט. וכמו שידידי המלומד צחקן כתב, בשביל להרוויח כסף, צריך לגבות מיסים... תשימי את כל המיסים שלך על 9% בהתחלה, אם לא 9.5%.

למעלה