שאלה על סימטת דיאגון

losyp

New member
שאלה על סימטת דיאגון

איפה היא בדיוק? אני מתכוונת, היא כאילו בחצר האחורית של הקלחת הרותחת. אני לא חושבת שבלונדון יש בדיוק שטח מיותר שאין בו כלום. מה בדיוק קורה שם? האם זה לחש הרחבה כמו שמר ויזלי עשה על המכוניות של משרד הקוסמים וככה הצליחו להכניס את סימטת דיאגון וסימטת נוקטורן לחמר הקטנה של הקלחת?

hollypop girl

New member
האמת? אין לי מושג... לדעתי, הקלחת

הרותחת היא פשוט הכניסה לסמטת דיאגון (מהלך שיווקי ממש חכם כשחושבים על זה
) נכון, בלונדון אין מקום אבל מי אמר שלא הקצו לזה מקום נפרד וקבוע עוד מימי קדם (למשל אני בספק אם אוליבנדר החליפו מקום במהלך השנים וכידוע תמיד היו קוסמים באנגליה...) השאלה האמיתית היא, איך הם מסתירים את גרינגוטס? השערה פרועה:אני חושבת שיש מעל כל האזור חלשים שעושים אותו בלתי נראה מבחוץ (אבל מן הסתם נראה מבפנים
) + לחש הרחבה.

losyp

New member
אבל..

את זה אני מבינה אבל הרי הרחובות של לונדון עמוסים, מימין ומשמאל לקלחת יש חנויות ובניינים שבעצם הם על השטח של סימטת דיאגון. איך זה אפשרי? ומה קורה עם משפצים בעולם המוגלגי? זה משפיע ?

nhpiano

New member
אני מנחש שזה כמו בכיכר גרימולד 12

זה איזור בתוך איזור, משהו שמוגלגים לא מסוגלים להרגיש. זה כאילו בין הקיר של החדר שלך לקיר של החדר הסמוך יש עולם שלם שאת לא מודעת לקיומו

HassiD

New member

גם לי נראה שזה בעצם סוג של הרחבה של הסמטה (כמו האוהלים שלהם, וכיכר גרימולד 12...) מה שמביא לשאלה - למה לא לעשות ככה את כל העולם שלהם, ואז להימנע מבעיות? למה שהוגוורטס, נגיד, לא יהיה ככה, ואז הם לא יצטרכו להסתבך יותר מידי? למה לא עשו ככה את אליפות הקווידיץ'? זה היה חוסך הרבה בעיות עם המוגלגים...

losyp

New member
אם זה באמת ככה

אז אנ משערת שגם לזה יש הגבלה לא? לחש הרחבה לא יכולה להרחיב עם אין סוף. אם אני לא טועה באחת הספרים פרק וג'ורג' הציגו כובע שמעלים את הראש והרמיוני התפעלה כי זה כישוף מסובך להרחיב או משהו כזה. אני משערת שהרבה יותר קשה להרחיב כישוף כדי להכיל לא רק אוהל בית או אפילו שני רחובות אלא בית ספר שלם או כפר ספורט קטן לאליפות הקווידיץ'.

Mor L

New member
בדיוק

הבית של סיריוס וסמטת דיאגון הם שטחים קטנים יחסית להוגוורטס והרמיוני כנראה התפעלה על התאומים ששני צעירים כמוהם הצליחו לעשות קסם שכזה בעצמם, כי זה בטח קשה ומורכב מאוד שדרוש הרבה קוסמים חזקים ומנוסים כדי ליצור את הקסמים על הבית, רחוב, ואוהלים לפי תו תקן שזמינים לכל הדורש

hollypop girl

New member
הרמיוני התלהבה מזה שהם הצליחו להרחיב את

הכישוץ מעבר לגבולות המשאח עצמו (זאת אומרת מעבר לכובע)

losyp

New member
כן אבל אל תשכח שאי אפשר להשוות

את הדיוק שלה בכשפים לעומת הדיוק של התאומים

ItsMeiri

New member
הקלחת הרותחת

היא כניסה אחת מיני רבות לסמטת דיאגון.. זה לא הרחבה, זה פשוט פתח. כמו המעברים הסודיים בהוגוורטס.

למעלה