שאלה על סימולציה 21...

SHTRUDIDI

New member
שאלה על סימולציה 21...

כמה חשיבות אני צריכה לייחס לציון?

1234aaa

New member
ככה.

קודם כל זאת הסימולציה הכי קשה של קידום עד כמה שאני יודע. בייחוד החלק הכמותי (הזוועתי). ב.כמו שאמרו פה 100000 פעם ,סימולציה לא עושים בשביל ציון!!! בטח ובטח לא של קידום ,ולא 21.. את כל כך רוצה לדעת כמה היית מקבלת לו היית נגשת היום? תפתרי אוגדנים! אמרתי לך את זה לא פעם. מה שהייתי עושה עכשיו במקומך זה תחקור ל21.. (שוב בעקר כמותי).

noa135

New member
המדריך שלנו לא בעד אוגדנים..

אל תשאלו למה..אבל ככה.הוא אומר שזה לא ממש מדד...

1234aaa

New member
גם המדריך שלי (לשעבר)

בקידום תיכון אמר שהסימולציות שלהם הרבה יותר משקפות יאדה יאדה. הציון שקבלתי היה במרחק 20 נק' מהציון הממוצע באוגדנים. לדעתי זה אומר הכל. (וזה מאד משקפף!!).

לא הבנתי -

קיבלת בפסיכומטרי האמיתי 20 נק' יותר או 20 נק' פחות מאשר הממוצע שלך באוגדן??? כבר התלבלבתי לגמרי מכל החישובים של כולם

1234aaa

New member
20 נק' פחות..

היו אוגדנים שיצא לי בהם ציון בול כמו שקבלתי בבחינה..

אוף ../images/Emo10.gif

טוב, במקסימום, גם אם יצא לי 20 נק' פחות - עדיין יהיה לי יותר מהציון המינימלי שאני צריכה. אז זה שטויות
עוד שלושה ימים למניאק...

1234aaa

New member
זה אנדווידואלי.

יצא לך אותו "סדר גודל של ציון". (הכוונה היא אם את יושבת על 680 ,500 את לא תקבלי ,אבל מצד שני אי אפשר לדעת אם זה יהיה 670 או 700..) בהצלחה!

SHTRUDIDI

New member
לא הבנת...(ורק אל תתעצבן)

התכוונתי אם יש שם איזשהן שאלות באחד החלקים שיש לי סיכוי לפגוש גם במבחן עצמו...? מבחינת קושי...

1234aaa

New member
לא מתעצבן..../images/Emo13.gif

אבל את שואלת שאלות לחוצות.. גם אם המרכז יתן משהו פי 3 יותר קשה מ21. יש משהו שאת יכולה לעשות? לא.. יש משהו שאני יכול לעשות? לא.. מה יקרה אם הוא יתן? את תעשי אותה כמות שגיעות כמו שעשית ב21!!!!!! והאחוזים שלך יהיה בהתאם!!!!!!! וכך גם אני וכך כל המדינה, אז מה שיצא שיהיה לך אולי אחוז תשובות נמוך ,אבל ככה זה יהיה אצל כולם ובסופו של דבר תקבלי את הציון **היחסי שאת שווה**. מה גם שיש השוואה של 5 מועדים אחורה. אין טעם להלחץ מזה. מה גם שעד כמה שאני יודע, אין למרכז הארצי שום התחייבות לגבי התכנים בבחינה והוא יכול לתת לך גם צורות וידע כללי פתאום (שוב הכל בתאוריה). לגבי השאלה שלך ,אני נגשתי רק לבחינה אחת עד עכשיו -שם זה היה הרבה יותר קל מ21 (וקידום בכלל).

SHTRUDIDI

New member
אני דווקא לא נלחצת...

אבל נדמה לי שאתה אמרת לי שכדאי לתרגל ולהיות מוכנים לכל סוגי השאלות,אז זה מה שאני עושה...
פשוט במבחן הקודם לא עשיתי את הסימולציות שעשיתי למבחן הזה כך שאני לא ממש יודעת איך צריך להתייחס לכל סימולציה(במבחן יצא לי 100 נקודות בערך פחות מהסימולציות של לחמן) ולכן אני מנסה לכסות כל אפשרות ולא להיות מופתעת שוב. שוב תודה על התשובות.

1234aaa

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה זה קורה לי? ש-ג-י-א-ו-ת אין אני לא סובל את המילה הזאת ,אני כל הזמן טועה בה. ורק בה. Argggggggggghhhh

א ד ו ש

New member
לציון לא לייחס שום חשיבות, אבל

לבחינה עצמה הרבה מאוד. כל השאלות שם הן שאלות שנשאלו בפסיכומטרי. אין שם שום שאלות "סתם" קשות, אלא פשוט מספר יותר גבוה של שאלות קשות מבחינה רגילה.

1234aaa

New member
משהו כמו..

22-23 שאלות "קצה" בפרק ,במקום אחת או שתיים..

למעלה