שאלה על סטרטרה

motherm

New member
שאלה על סטרטרה

למי מומלצת הסטרטרה? הילדים שלי מטופלים בקונצרטה 18 ו 36 (כל אחד מינון אחר לא יחד). סך הכל אני חושבת שהטיפול מצליח ואפקטיבי אין צורך בטיפול בחופשים או שבתות אמנם מאובחנים כ ADHD אבל ה H לא ממש מפריע. מתבטא בעיקר בפטפטת "נודניקיות" אבל לא התפרעויות או השתוללויות שמקשות על ההתנהלות בבית או בבית הספק כך שבשישי שזה יום לימודים קצר הם לא מקבלים וכמובן בשבתות וחופשות. אצל ביתי הבקרים הם על גבול הבילתי ניסבל עם התקפי הזעם והקושי להתארגן. יש שיפור עם התנהלות נכונה שלנו (אנחנו גם בהדרכת הורים) אבל זה מתיש ומייאש שוב ושוב להיכנס למעגל הזעם וה "לא נוח לי בבגדים" וחוסר האירגון בבוקר. הבנתי מתשובתו של ד"ר שפירא על היתרונות של הסטרטרה על פני ריטלין וקונצרטה בעיקר בתופעות הלוואי של חרדות ותיקים (לדעתי בני קצת חרדתי אבל נדמה שהוא תמיד היה גם לפני הקונצרטה לא ממש בטוחה) אבל שיש הבדל משמעותי במחיר. אז אם מישהו יודע כמה עולה סטרטרה לחודש בממוצע וכמו כן.. האם אפשרי לייבא לבד מארה"ב (יש לי מישפחה שם האם יש אפשרות שיקנו בעצמם את התרופה וישלחו וכך זה יהיה יותר זול?) אשמח לכל מידע בעניין תודה

05 מיכל

New member
לא יודעת, אבל:

לפני שתתחילי לחפש תרופה אחרת לבתך, יש כאן אנשים בפורום שמעירים את הילד מוקדם, נותנים את הרטלין, ונותנים לו להמשיך עוד קצת לישון. כשהוא קם הוא כבר יותר מאורגן עם עצמו ועם סביבתו.

motherm

New member
לא יעבוד

זה רעיון טוב אבל לא יעבוד איתנו, ניסינו, גם ככה היא מתעוררת מוקדם (_6:30) ואם ננסה להעיר אותה לפני ולתת את הכדור היא לא מצליחה לחזור לישון והופכת ליותר זועמת. חוץ מהבקרים המצב סך הכל ממש בסדר. אני לא ממהרת לשנות סוג, שמעתי הרבה דברים טובים על הסטרטרה בעיקר אצל מבוגרים, אבל אין לי אפשרות להוציא בסביבות 700 שח לחודש על תרופה, מה גם שיש לה עוד אח עם קונצרטה שגם זה לא עולה גרושים

למעלה