שאלה על סטארגייט

yosi0202

New member
שאלה על סטארגייט

אני רוצה להתחיל לראות את הסדרה בקרוב, מאיפה מתחילים? הבנתי שיש כמה סדרות של סטארגייט ואני רוצה לראות לפי הסדר

תשובה

רואים סטארגייט: ס"ג-1 עונות 1-8 רצוף מיד אחרי הפרק הראשון של עונה 8 (שזה פרק כפול) מתחילים לראות את "סטארגייט: אטנלטיס". רואים פרק-פרק, כלומר: פרק ראשון של עונה 8 (פרק כפול) ואז פרק ראשון של עונה 1 של "אטלנטיס" (פרק כפול) ואז פרק מפה ופרק משם. בקיצור, מעונה 8 של "סטארגייט: ס"ג-1" יש הקבלה בין הסדרות. ל"סטארגייט: ס"ג-1" יש 10 עונות. ל"סטארגייט: אטלנטיס" יש (נכון לעכשיו) 5 עונות (עונה 5 עוד לא התחילה) אחרי שמסיימים את עונה 10 של "ס"ג-1" רואים את הסרט "סטארגייט: תיבת האמת" (שיצא במרץ) ואח"כ את "סטארגייט: קונטיניואום" שהודלף כבר לרשת, אבל רשמית יוצא ב-29.7 יש דיבורים על סדרה נוספת, אבל עוד אין כלום רשמי.

yosi0202

New member
תודה על ההשקעה

מה זאת אומרת הקבלה בין הסדרות- מסופר אותו סיפור? למה עשו את זה ככה זה לא מבלבל?

d1f2

Active member
את הסרט המקורי רואים לפני הכל...

הסיפור הכללי בין 2 הסדרות הוא אותו הדבר אבל יש 2 עלילות שונות לגמרי. אבל! יש לפעמים קישורים למתרחש בסידרה השניה וזה עלול לספיילר.. אז רואים פרק מ SG ואז פרק מאטלנטיס ואז שוב SG וכך הלאה...

Gilliana

New member
ממש לא חייבים

אפשדר לסיים את סטארגייט SG-1 ורק אז להתחיל עם אטלנטיס, בנחת - אני מוצאת את הסידור הזה כנוח ביותר.

וואי אחי ביאסת לי את החיים עכשיו...

כי אני רואה סטארגייט SG1 בAXN ואני מאוהבת בסדרה הזאת אבל איך אני רואה את כול האחרים?כאילו אטלנטיס וכול הסרטים... ואיי אחי תעזור לי...אני מה זה אשמח...

זה נקרא לקנות מארזים מחו"ל

או לחפש *דודות* מיוחדות שיעזרו ואם כבר, אני *אחותי*

אוקי..

חח סליחה אני תמיד טועה...סורי.. בכול אופן יש איזה אתר שאפשר לקנות?אני פשוט לא מכירה..

למעלה