שאלה על סוללות ו WIFI...

Blueye1

New member
שאלה על סוללות ו WIFI...

רציתי לשאול, במידה והנייד 99.9 אחוז מהזמן מחובר למקור חשמל, כיצד שומרים על הסוללה של הנייד. האם כדאי להוציא את הסוללה או אולי גם בבית להשתמש בסוללה ורק כשהיא מתרוקנת אז לחבר שוב לחשמל?! בקיצור מה בריא יותר מבחינה זו. שאלה נוספת היא, לגבי WIFI. היום יש דיי הרבה אנשים עם רשת בבית שלפעמים פרוצה לכל. האם ברשת לא מוגנת ומוצפנת אני יכול לדעת שמישהו גולש דרך הרשת שלי ?. תודה

mickey123

New member
בקשר לwireless fidelity

יש נתבים שאפשר ליצור דרכם LOG אם יש איי פי לא מוכר תעשה WHOIS ותתלונן על חדירה לפרט בABUSE :)) תכלס אני ממליץ לך לקנפג את הWEP של הנתב אתה יכול להקצות ניידים רשומים לפי כתובת MAC או כניסה עם סיסמה וכאלה מה שלא הייתי מציע לך זה להשתמש ברדיוס בקשר לסוללה אשמח לדעת מהי התשובה ובכלל אם מישהו יודע איך לחדש אותה ככל הניתן

Blueye1

New member
מזה ה ABUSE הזה?! והאמת שרוב

מה שציינת זה סינית. אודה להסבר מפורט למי שלא ממש מבין בזה תודה !!

mickey123

New member
WI FI וחוץ מזה

אם לא הנתב ממש לא חסרות תוכנות שיקפיצו לך חלון על גלישה ללא רשות

Blueye1

New member
כלומר למרות שהנתב משדר חופשי

לאוויר יכולה תוכנה על מחשב שלי להגיד לי שמישהו גולש לי דרך אותו נתב!?

Jan22

New member
בנוגע לסוללות - אין טעם שהיא תהיה

מחוברת לנייד אם הוא מחובר לחשמל ברוב המקרים ,אמנם הניידים של היום עובדים בשיטה של חיסכון בחיי סוללה אולם עדיין הסוללה מתקצרת . במידה ותמשיך לחבר אותה אתה תראה עוד כחצי שנה שבמקום 3 שעות הסוללה תחזיק שעתיים ו45/50 דקות ומשם היא רק תדרדר .

mickey123

New member
הסוללה שלי מחזיקה

היום הפעלתי תוכנת הרצה מחדש לסוללה והיא הגיע להרבה יותר אך בכל אופן מצחיק בהשוואה לשעתיים שלי הגיע עד שעה 40 ממש בזיון ולחשוב שלפני כן היא שרדה רק שעה.. ABUSE= לדוגמה [email protected] כלומר כתובת להתלונן על כל מיני חראקראקרים דרך הספק שלך והם כבר מטפלים במי ששלח לך לדוגמא דואר זדוני אני אישית שלח רק חברה מהארץ ואם המטרה הייתה ממש להרוס אני משתדל להחזיר בעצמי :))) אני עייף!!!!!

למעלה