שאלה על סוגי -PSYTRANCE

sebastian85

New member
שאלה על סוגי -PSYTRANCE

אני יודע שיש מה שנקרא DARK - לדוגמא ENTROPY , ABOMINATION ואני יודע שיש FULL-ON שזה למשל אינפקד, סקאזי וכדומה... רציתי לדעת 2 דברים בנושא: א. האם יש עוד סוגים? (SHPONGLE למשל לא קשורים בשיט למה שהזכרתי...) ב. מה בדיוק ההבדלים בין הסוגים? תודה רבה... וההמלצה שלי היא ENTROPY - PURPLE PEOPLE - דיסק חזק ברמות מטורפות - מפציץ לך תמוח

infected aviad

New member
הסבר:

קודם כל,סקאזי הוא לא פול און טראנס,הוא משהו הרבה יותר מינימלי ואפילו הארדקור(גם באתר שלו הוא כותב שהוא עושה הארדקור) גם אינפקטד לא ממש פול און טראנס... עכשיו להסבר: דארק-סגנון יותר אפל ומינימלי פול און-סגנון מסחרי שמח ועשיר במלודיות(שמעבר ביניהן בדרך -כלל מהיר),"קופצני" מאד... מה שנתתי זה לא הכי מדויק,אבל זה בערך ככה...

sebastian85

New member
עוד שאלה בבקשה

מה ההבדל בין הארדקור לפול און? על שניהם אמרת מינימלי... ודרך אגב אני מוצא את הדארק הרבה יותר רקיד כי הוא הרבה יותר עצבני הרבה יותר מפציץ מהפול און - זאת סתם הערה לגבי ההערה שלך שפול און יותר קופצני (אין ספק אבל שהוא יותר מהיר)

infected aviad

New member
טוב אז הינה הסבר:

קודם לכ סליחה על ההקפצה הזאת. 1.לא אמרת שפול און הוא מינימל,אמרתי רק שסקאזי הוא יותר מינימלי לכיוון ההארדקור. 2.לא אמרתי שפול און יותר קופצני,אמרתי שהוא קופצני ומהיר.

DorDassa

New member
בקשר לשפונגל

המוזיקה ששפונגל עושים נקראת אמביאנט

מה עם אסטריקס וביזר קונטקט?

אננדה שייק עושים בעיקר פרוגרסיב למיטב הבנתי? איך אפשר לזהות את סוג הפרוגרסיב? תודה לעונים.

S l a s h 2

New member
אסטריקס, ביזאר, ואננדה שייק

עושים פול און, שמעתי גם קצת פרוגרסיב של אסטריקס, אבל בגדול הוא עושה פול און. ז'אנר הפרוגרסיב מתאפיין בדרך כלל במהירות יותר נמוכה, משהו כמו 130 - 135 (פול און זה 145)...

Luftwaffe

New member
גם אבומיניישן ואנטרופי

זה סוג של פולאון, אבל שים לב שלאט לאט יש גל חדש של מוזיקה שחוזרת ועושה כבוד לשנים היפות של הטראנס. חזון אחרית הימים: רינגטונים של טראנסווייב בדור השלישי

GMN

New member
../images/Emo26.gif

אמנם זה קצת ישן, אבל אני חושב שזה יעזור לך להתמצא קצת... כאן!!!!

למעלה