שאלה על סדרה בערך (VOD)

Narcisus

New member
שאלה על סדרה בערך (VOD)

מתי (אם בכלל) תגיע העונה הרביעית של מדמן (ב-HD) ל-VOD? תודה.

svety

New member
גם אני מצטרפת לשאלה...

מה שמזכיר לי - טרם ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים של העונה השלישית.

is00

New member
אני לא מבין...

מה ההתלהבות מ"מד מן"? אין ספק שהמשחק בסדרה די משובח, אבל הסדרה עצמה... משעממת! ישבתי והכרחתי את עצמי לראות את 2 העונות הראשונות שלה בתקווה שבאיזה נקודה אני אשנה את דעתי וזה לא קרה, אז הפסקתי... בכל מקרה...היו רק 4 עונות בינתיים ששודרו ב"הוט",ככה שלדעתי אתם תצטרכו לחכות עוד הרבה זמן עד שתקבלךו את העונה ה-4 ב"יס". בדיוק כמו שצופי הוט תמיד נמצאים בפיגור של עונה או שתיים מאחור עם סדרות של "יס" שמשודרות ב- VOD של הוט(עב"ן, הפמלייה, העשב של השכן ועוד כמה). מה שכן מעניין לאן תגיע קודם העונה ה-6 של "ד"ר הו"... ל-VOD של הוט או ל"יס"...

Narcisus

New member
סידרה מעולה

לא כל אחד מתחבר, באותה מידה אני מוצא את ד"ר הו ילדותית (ואני מגדיר את עצמי כאחד שאוהב מד"ב). אני אישית מוצא את מד מן אותנטית, כבר הרבה שנים שאין בטלוויזיה סידרת דרמה טהורה כמוהה. יום טוב

is00

New member
גם אני מוצא את ד"ר הו ילדותית, אז?

העיקר שאתה נהנה מהסדרה.

Amiram_e

New member
אינני יודע מה מצבך האישי

אבל אני חושב שמד-מן מדברת למי שנשוי עם ילדים. אנשים צריכים להזדנות עם הדמויות על מנת להינות.

is00

New member
אה? זה משהו שחקרו מהעונה ה-3 והלאה?

כי אני די בטוח שכמעט לא ראו או דיברו על הילדים ב-2 העונות הראשונות של הסדרה ,אלא בעיקר "חקרו" את הבוגדנות של דון וכל ידידיו למשרד בנשותיהם, את קלות הדעת הנשית ואת עלילות משרד הפרסום. אפילו אשתו בקושי קיבלה זמן מסך במהלך העונות האלה. בכל מקרה, אולי באמת אנשים נשואים עם ילדים הם אלה שמתחברים בעיקר לסדרה הזאת. הדבר היחיד שאני יודע הוא שהצופים שלה הם די מעטים, יחסית.

Amiram_e

New member
לדעתי אתה טועה

הסידרה הזו זכתה כבר ארבע שנים ברציפות בגראמי. ממש לא צופים בה מספר מועט של אנשים. שוב, זה רק מחזק את השערתי שכניראה האנשים שסובבים אותך לא נמצאים בפאזה הזו. אני לא אומר את זה בהתנשאות חס וחלילה. זה כמו שהסידרה בברלי הילס לא תדבר אלי כי עברתי מזמן את התיכון. מדן מן אכן היא סידרה חכמה מאוד ברמה הסוציולוגית. היא מדבר על עולם המבוגרים, מערכות יחסים בין נשואים, שוביניזם, מעמד האישה בכלל בשנות השישים. אני בהחלט יכול להבין שהסידרה הזו לא מאוד אטרקטיבית לרווק (?) שיוצא עם בחורות צעירות לפאבים.

is00

New member
אין שום קשר.

מצד שני יש לי טעם מסוים בסדרות, ו"מד מן" היא פשוט לא הטעם שלי. ולגבי הפרסים שהסדרה זכתה בהם... לעתים רחוקות יש קשר בין הפופלאריות של סדרה מסוימת לכמות הזכיות שלה באמי. להזכירך... לקהל אין שום השפעה על ההצבעה לסדרות המתחרות בטקסים האלה. זה בדיוק כמו "שובר שורות" שהצליחה לגרוף כמה וכמה פרסים נחשבים בטקסים האלה, למרות שהרייטינג שלה לא משהו. אני באמת אנסה לחפש מקום שמציג את הרייטינג של "מד מן" ונראה אם אני טועה.

Amiram_e

New member
שובר שורות היא אחת הטובות שיצאה אי פעם

אין לה רייטינג? נשמע לי ממש מצחיק.

Amiram_e

New member
שובר שורות קיבלה ב IMDB ציון 9.4

ומד מן קיבלה 8.9 אבל את הצודק שבסופו של דבר שום דבר לא מוחלט. הכל עניין של טעם.

is00

New member
אין ספק.

עדיין... כל פעם שמישהו כתב בעיתון/אינטרנט כתבה גדולה על "שובר שורות" הוא/היא תמיד השתמשו במשפטים מסוג - "הסדרה הכי טובה שאתם לא רואים", "סדרה מדהימה, רק חבל שאף אחד לא רואה אותה", וכדו'.

Narcisus

New member
בהצלחה בעניין הרייטינג....

מד מן בארה"ב התחילה עם מליון צופים (שצופים בפרק בשידור ישיר בממוצע) בעונה הראשונה והגיע עד 3 מליון בעונה הרביעית (פלוס עוד כמעט מליון בשידורים חוזרים) ברייקנג בד טיפה פחות, אבל המספרים דומים. זה המון לסדרות דרמה, זה המון לסדרות דרמה בעידן שבוא אתה יכול לבדר את עצמך כמעט בכל אמצעי בידור שאתה מוצא לנכון ובכלל, אל תעלב אבל אני לא מבין מה זה שאתה לא אוהב את הסדרה קשור בכלל. שאלתי שאלה והייתי שמח אם היו עונים לי עליה. עד כמה שאני זוכר יש כאן איזה קורילציה עם YES והמנהלים אמורים לדעת דברים כאלה לא ?

LeRanch

New member
היא מעולם לא זכתה בגראמי

אבל באמי דווקא כן

למעלה