שאלה על סגירת חשבון

LionHeart

New member
טוב אז אילו הם התאריכים

ב 18\11 סגרתי את החשבון וב 21\11 נכנס לחשבון 1000 ש"ח ,אז האם הבנק טעה , או כדבריך "בחלק מהמקרים בכדי למנוע טרטור הלקוח שירוץ למוסדות לחפש הכסף, פותחים החשבון מחדש ע"י זיכוי הסכום." ?

irisam

New member
רגע !

לא ! אם החשבון סגור זה לא נכנס לחשבון זה יוצא לחשבון מעבר של שגויים . ובזה מטפלים בנפרד.. אם מכירים אותך פונים אליך וכו´.. ואז אתה צריך להופיע! אם מסיבות טכניות לא נסגר החשבון, כלומר חיכו לפדיון של חבויות עתידיות או עמלות וכו´ והשאירו את החשבון פתוח לסגירה אז כניסה של 1000 ש"ח עשויה ליצור בעיה כי אז יש פעולות בחשבון ואז יש משיכה וכל זה.. ואי אפשר לסגור את החשבון. לדעתי, מה שיותר קל זה להיכנס לסניף עם העתקים שבידך לוודא מה קרה, למשוך את ה- 1000 שח (ואם יעלה לך משיכה כמה שקלים בודדים לא קרה כלום), ולסגור את החשבון סופי ולבקש אישור מהבנק סופי על סגירת החשבון. ישנם מקרים שבהם נוצר מצב שלקוחות רשומים עדין במס הכנסה, ביטוח לאומי וכו´ בעלי חשבון בבנק מסויים ואז נכנסים כספים, אם יש מצב כזה מומלץ מאוד לוודא עם הרשויות האלה ולידע אותם על החשבון החדש שקיים לך כדי שכספים כאלה בעתיד לא ימשיכו להיכנס לסניף ובעתיד יכול להיות שלא יזכרו אותך ואז תצטרך לרדוף אחרי הכסף. בכל מקרה... זה נראה לי נושא פעוט פשוט תכנס לבנק ותסגור את הסיפור ! בהצלחה,

LionHeart

New member
שאלה על סגירת חשבון

אם אני סוגר את חשבוני ,מבטל את כל הוראות הקבע חותם על כל המסמכים הרצויים ומושך את שארית כספי,כמה זמן בפועל יקח עד שהוא יסגר ? כי עשיתי את כל זה והוא עדיין פעיל.

../images/Emo105.gifאם קבלת קבלה על הסגירה..

זה מידי. אם החשבון עוד פעיל ולא קבלת העתק מהוראת הסגירה חתומה על ידי הבנק, אז לך תקבל אישור בכתב - זה חובת הבנק לתת העתק חתום על כל פעולה, בוודאי סגירת חשבון. אם יש לך העתק חתום של הוראת סגירה, לא מעניין אותך מה קורה הלה - רק תשמור את ההעתק!!!

LionHeart

New member
בודאי שקיבלתי העתק, וגם שמרתי אותו

וד"א אולי זה משנה ,שאיכשהו נכנס לי כסף (1000) לחשבון ?

החשבון לא אמור להמשיך ולהתקיים

אם חתמת על מסמכי סגירת חשבון אמור החשבון להיסגר לחלוטין. יתכן שהבנק ממתין תקופה מסוימת לראות אם יגיעו שיקים ו/או חיובי כרטיסי אשראי ו/או הוראות קבע בטרם סגירה סופית.

למעלה