שאלה על סביבת microsoft visual ++c

• פותח הנושא NORT
  • פורסם בתאריך

NORT

New member
שאלה על סביבת microsoft visual ++c

אני כותב כבר כמה ימים תוכנית ב MFC בסביבה הנ"ל . היום ללא שום סיבה מיוחדת כאשר אני יוצר אוביקט כולשהו ואחריו כותב אופרטור נקודה (".") לא מופיע לי התפריט שאני יכול ליבחור ממנו את המתודות שאני יכול לעסות בהם שימוש (!) . זה לא פעם ראשונה שאני ניתקל בתופעה אבל אני ממש לא מבין למה זה קורה ומה לעסות כדי ליפתור את זה . תודה מראש למי שיודע לעזור.

vinney

Well-known member
יש לך שגיאה בקוד.

תריץ BUILD, תתקן את השגיאות, וזה יסתדר.

gmorphus

New member
אוהו ../images/Emo13.gif

תוכנה חמודה ומאוד סימפטית שמתלבשת על הVC ומוסיפה עוד סרגל כלים שמשתלב כמעט בלי שאתה מבחין בו. היא משפרת מאוד את ה intelisense (מה שמשלים לך אחרי שאתה שם נקודה), מאפשרת לך להגיע משם של פונקציה לקוד שלה (כמו go to definition) צובעת בכל מיני צבעים את הקוד עצמו, ועוד כל מיני שטויות מגניבות שמאיצות מעט את זמן הפיתוח. מומלץ בחום.

vinney

Well-known member
לינק? עלות? תועלת ? ../images/Emo13.gif

היה לי משהו כזה פעם, אבל לא חינמי....

DadleFish

New member
הממממ

לינק. עלות - יש DEMO חינמי שאפשר להוריד, וזה עולה 99$ לקנות. תועלת - אם יש תוכנה שכדאי לקנות - זו התוכנה.

gmorphus

New member
100$

הרבה תועלת
והנה לינק.

NORT

New member
עברתי על כל הקוד כמה פעמים

עם ולא מצאתי שגיאה . הקומפילציה עוברת בצורה מושלמת , ללא ERROR וללא WORNING ב WORNING LEVEL 5 ואני ממש לא יודע מה לא בסדר - כי הכל ניראה טוב. מישהו יכול לעזור . ?

DadleFish

New member
ככל הנראה מדובר בזיבול של

אחד מהקבצים הזמניים של VS, הייתי חושד ספציפית ב-BSC.

gmorphus

New member
אלדד אבל כנראה לא סיים את המשפט

תנסה לעשות rebuild all. זה לא מתקמפל לך הקוד, או שהוא פשוט לא משלים לך אחרי הנקודה?

DadleFish

New member
אלדד סיים את המשפט,

אני לא חושב ש-REBUILD יעזור, אבל אולי למחוק את ה-BSC יעזור.

gmorphus

New member
מצטער... אבל

לא נתת לו את הפתרון. אני לא חושב שהוא הבין שהוא צריך למחוק את הקובץ. בכל מקרה, הייתי בטוח שהוא מוחק את כל הקבצים. אז כנראה שטעיתי... NOTR, אז אם לא הבנת עדיין, תנסה למחוק את הקבצים שהVC יוצר לך, שזה כולל את הncb, bsc, plg ועוד כל מיני שאני לא ממש זוכר.

NORT

New member
REBUILD פועל ועובד כראוי

הבעיה שלי הוא שזה לא משלים את ה "אחרי הנקודה" . אני לא כלכך מכיר את מה שכתבתם על "זיבול" קובץ מסוים , מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה צריך לעסות

the new L

New member
כן

תמחק מהספרייה של הפרוייקט את כל הקבצים שהם לא קבצי Source שלך ולא קבצי הגדרה של הפרוייקט (dsp ו- dsw). זה אמור לעזור. אם אתה לא בטוח מה למחוק אז פשוט תזיז אותם הצידה ואחרי שתראה שהפרוייקט עולה בסדר תמחק אותם.

NORT

New member
לצערי זה עדין לא עוזר

אני ממש צריך עזרה כי אני מאוד מיתקשה להמשיך את התיכנות ללא מה שמופיע אחרי ה "." למישהו יש רעיון נוסף

למעלה