שאלה על נתונים בNBA

Puskas

New member
שאלה על נתונים בNBA

דרון ווילייאמס מסר הלילה 20 אס' בניצחון של יוטה.. מרקוס קמבי דפק 10 בלוקים לפני כמה לילות.. השאלה שלי היא.. 1. האם זה שיאים עונתיים לשחקן המספרים האלה או שהיה מישהו שמסר יותר אס' למשחק או חסם יותר למשחק? 2. מה השיא של כל הזמנים באס' למשחק,רב' למשחק,חס' למשחק וחט' למשחק? תודה :)

SSPB

New member
נצל``ש

כריס פול ודווייט הווארד שחקני החודש. להווארד זה כבר חודש שני רצוף! אם היתה מסתיימת עכשיו העונה הווארד היה ה MVP? לדעתי כן.

קיר קמט

New member
מה פתאום

לא היה מקבל בחיים כשאורלנדו במאזן כזה. בלי קשר, נצל"ש לנצל"ש - ראיתי שאייזאה תומאס אמר שהוא לא יעזוב את הניקס עד שהוא ייקח אליפות. השאלה היא - מה אתם אומרים? אייזאה ימות מאמן ניקס או שהNBA יסגרו את הפרנצ'ייז מחוסר-תחרותיות ויפתחו קבוצה חדשה בביג אפל?

SHITBREAK3

New member
WTF?! הוא באמת אמר את זה??

לדעתי עוד מעט האוהדים כבר ידאגו להעזיב אותו

אייזאה: "לא אעזוב עד שנזכה באליפות"

אייזאה: "לא אעזוב עד שנזכה באליפות"

"אנשים יצחקו עלי אבל על זה אני בונה", אמר מאמן הניקס אחרי תבוסה נוספת

בעוד הניו יורק ניקס ממשיכים להפסיד, המאמן אייזיאה תומאס ממשיך להבהיר לתקשורת המקומית שהוא נשאר בתפקידו. "לא אעזוב את הקבוצה עד שנזכה באליפות", אמר תומאס אחרי הפסד הניקס בגארדן 97:107 לסקרמנטו לפנות בוקר (חמישי).
"אני יודע שאנשים יצחקו עליי אבל אני בונה על השגת הדבר הזה. לא אעזוב עד שזה יקרה", אמר המאמן בקצרה דברים שוודאי לא ינעמו לאוהדי קבוצת התפוח הגדול. תומאס הוסיף כי למרות השמועות על גל טריידים שעשוי להפוך את פני הקבוצה בכוונתו להישאר פאסיבי עם בוא המועד האחרון להעברות.
"אני מאמין בקבוצה הזאת ומאמין שזה הזמן בו אתה יכול לבצע טעויות רציניות בסגל השחקנים שיעצרו אותך לשלוש או ארבע שנים", סיכם המאמן, "יש לנו כישרון, יש לנו שחקנים טובים. צריך רק לגרום להם לשחק טוב יותר כקבוצה".
"אני מאמין שיום אחד נזכה באליפות", אמר תומאס, "לחלק מהשחקנים האלה יהיה בכך חלק ולי יהיה חלק בכך. כרגע זו תקופה חשוכה עבורנו אבל אני יודע שיש אור בקצב המנהרה, ואמשיך לחפור, לדחוף ולא אוותר. אני אצליח לעשות את זה פה". 1 באפריל?

לכתבות נוספות >

OrEl74

Well-known member
מנהל
"אנשים יצחקו עלי אבל על זה אני בונה"

הוא ביקש...

קיר קמט

New member
איך אפשר להפסיד בבית לסאקטו בלי

קיי-מארט, ביבי, עבדור-ראחים ורון-רון... מה עוד צריך לקרות כדי שהוא יבין שהוא מתרסק..

STEVE NASH

New member
טוב... אייזאה הולך להיות בגארדן הרבה הרבה

שנים, כנראה שהוא גם ימות בלי לקיים את ההבטחה.

למעלה