שאלה על נשק סיני

frodo1

New member
שאלה על נשק סיני

באיזה כלי נשק לומדים להשתמש בקונג-פו ובטאי-צ'י ובעוד אומנויות סיניות אחרות? ועוד דבר אחד: צ'י-קונג זה אומנות לחימה או חלק ממנה?

frodo1

New member
ועוד דבר אחד

מי האלכוהוליסט שהמציא את הקונג-פו השיכור?

אני בשוונג!! תעצרו אותי!!!

האגדה הנפוצה ביותר מספרת על 8 בני האלמוות, דמויות ידועות במיתולוגיה הסינית, שהוזמנו להתארח אצל אל הים (אני עושה פה עיוותים אדירים וכל הסינולוגים יתקנו אותי אחר כך). אלא שמלך הים טמן להם מארב, נתן להם לשתות הרבה במשתה שלו ואז תקף אותם. בני האלמוות היו כל כך מוכשרים באמנויות הלחימה שהמציאו במקום סגנון חדש וכך הביסו את יריביהם. קישור לאתר נחמד.

בארץ היתה לפני יותר מעשור. מאז לא

היו תחרויות רשמיות, אחת הסיבות שאותה אני מכיר היא שהתחום עדיין לא ממוסד בארץ בצורה רצינית. מעבר לזה, יש בעיה קשה בלהסכים על חוקים לכאלו קרבות.

hajy

New member
מה פתאום!

יש תחרויות קונג פו- סאן סא. זה סגנון ספורטיבי ודומה קצת לאיגרוף תאילאנדי. אסור אצבעות לעניים, מרפקים וברכיים. אגב בסגנון הזה התחרות שאני מדבר עליה...

nitzano

New member
כלי נשק

סין מדינה ענקית ומבולגנת . כל אחד שרצה להמציא כלי נשק שהתאים לגודלו ושגעונותיו המציא משהו חדש . בקיצור יש מלאן תלפים . הראשיים : רומח מקל חרב רחבה חרב על מקל נונצ'קו 3 מקלות מזל גענק חרב פפיות ...................

frodo1

New member
מה זאת אומרת

חרב על מקל? הכוונה לנגינטה סינית? ומה זה מזל גענק?

nitzano

New member
מזל גענק = מזלג ענק

המורה שהמציא סגנון השיכור שכח שמו כשנשאל .........כי היה שיכור !

mickeym

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לטאג ליין! ../images/Emo6.gif

Hwoarang

New member
XXXXDDDDDDDDDD

חחחחחחחחח אני כבר שעה צוחק מזה

למעלה